Vi tilbyder skræddersyet leasing, som passer dig

H.C. Auto
Profilbillede

I mere end 30 år har Henrik Christensen beskæftiget sig med biler. I dag er han både direktør og indehaver af H.C. Auto i Odder, der har ti medarbejdere. Det hele handler om at imødekomme sine kunders behov i nutiden, mens man forsøger at forudse, hvordan de kommer til at se ud i fremtiden. Henrik selv er overbevist om, at fremtidens køretøjer kommer til at blive langt grønnere, og at H.C. Auto kan hjælpe forbrugerne med at finansiere omstillingen. 

Tilbage i 2005 besluttede Henrik sig for at starte op som selvstændig. Tiden var ganske enkelt kommet. Han har sans for at se de gode forretninger, og han ved, hvordan man opbygger en organisation.

I dag står Henrik for salgsafdelingen i H.C. Auto, idet han har ti dygtige ansatte som tæller alt lige fra værkførere, mekanikere til klargørere og administrationsmedarbejdere. De har det tilfælles, at de giver Henrik mere tid til at håndtere de praktiske gøremål, der er forbundet med at drive en virksomhed.

Strategien er tilsyneladende også effektiv. Kunderne synes at være meget tilfredse med Henrik og hans ansatte. De er troværdige, fordi de altid holder deres aftaler, de er fagligt kompetente, og så er de utrolige behagelige at være i rum sammen med:  

”Hos H.C. Auto gælder kun én regel: Du skal behandle andre, som du selv gerne vil behandles, og det er ligegyldigt, om det er ansatte, kollegaer eller kunder,” forklarer Henrik.

Bredt udvalg og god service 

Siden den spæde opstart har H.C. Autos kerneydelser bestået af syn og reparation af stort set alle bilmærker, dækservice, kalibrering af sensorer, fire-hjulsudmåling, A.C-Service, forsikringsskader med gratis lånebil og klargøring. 

Med tiden har forretningen dog udviklet sig til også at omfatte udlejning af personbiler, kassebiler og sågar gravemaskiner og havefræsere.

F.eks. forhandler de et udvalg af bilmærker, der tæller alt lige fra BMW og Audi til Peugeot og Renault m.fl.:  

”Vi tilbyder tilfredsgaranti, når din bil skal til reparation, og vi kan endda hente den hjemme hos dig selv. Til gengæld kan du låne en af vores, indtil din egen er klar,” siger Henrik.


Foto: H.C. Auto

Grønne biler er det nye sort

I det hele taget er behovene blandt bilkunder meget forskellige, fordi prisen varierer så meget, afhængigt af hvilken bil, du vil have. Som konsekvens heraf er der også stor forskel på, hvordan den enkelte vælger at finansiere sit bilkøb.

Hos H.C. Auto forsøger man at opfylde så mange behov som muligt, og derfor er de også som noget nyt begyndt at lease til deres kunder:

”Det bliver mere og mere populært at lease - specielt luksusbiler. Du får en gennemskuelig aftale, hvor du betaler et fast beløb pr. mdr. i en aftalt periode, og når den udløber, kan du lease en ny,” forklarer han.

I en tid hvor alle diskuterer, hvordan vi kan anvende vores ressourcer på en mindre klimabelastende måde, har bilindustrien været én af de mest innovative brancher, når det kommer til udvikling af ny teknologi.

Alt lige fra klimaneutrale til førerløse biler er allerede kommet på markedet, og Henrik ser et stort potentiale i begge dele:

”Vi oplever en enorm efterspørgsel efter de klimavenlige biler. Udviklingen går hurtigt, og det handler om at være med, når markedet rykker sig. Vi nærmer os, at elbiler bliver noget for alle, fordi der er kommet et langt større udbud af attraktive grønne biler,” siger han.

Dét med at have en finger på pulsen er i det hele taget noget, H.C. Auto er meget optaget af. Det kan være svært at forudse forbrugernes fremtidige præferencer, og derfor handler det om at have en fod inde dér, hvor pilen peger hen:

”Vi har også investeret i førerløse veteranbiler,” griner Henrik.

Med andre ord skulle H.C. Auto være mere end almindelig godt stillet, når vi taler om fremtiden. Det er som bekendt regeringens officielle mål, at ud af de tre millioner biler, der kører på de danske veje, skal en million af dem være klimavenlige i 2030. 

Ifølge Danmarks Statistik var der kun tilfældet for 62.000 af disse ved indgangen til 2021. Det er ganske vist en fordobling fra forrige år, men stadig langt fra 2030-målet.

Mon ikke en enkelt eller to af disse biler ender med at blive købt i Odder hos Henrik og H.C. Auto. 

Kunne du finde på at lease en energivenlig bil? 

Hvis du er én af dem, som endnu ikke har en klimavenlig bil at køre i, kan du se H.C. Autos store udvalg på deres hjemmeside.

Her kan du også læse mere om muligheden for at lease samt finansiering hertil. 


Foto: H.C. Auto

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen