Stor succes: Odder Svømmeklub svømmer i medaljer

Det går strygende for Odder Svømmeklub for tiden (Foto: Privat)
Profilbillede

Odder Svømmeklubs unge svømmere er ikke til at stoppe for tiden. 40 svømmere stillede til start i weekenden, hvor klubben var den største klub.

Men det var ikke kun i antal deltagere at Odder Svømmeklub var det største - det gjorde sig nemlig også gældende på medaljefronten.

Her blev det til 41 guld, 

Alle svømmerne præsterede helt i top, men skal der fremhæves nogle ekstraordinære gode præstationer, kommer vi ikke uden om:

  • Astrid V. Petersen - 6 guld og 4 sølv samt bedste præstationspræmien for pigerne i alderen 13-14 år
  • Zenia Maria Jakobsen - 4 guld og 4 sølv
  • Johannes Brixen - 7 guld og 1 bronze samt bedste præstationspræmien for drengene i alderen 13-14 år
  • Kasper Lisberg - 5 guld, 3 sølv og 1 bronze
  • Laura Lausdahl kvalificerede sig til Vest Mesterskaber og vi er nu oppe på 15 deltagere, som er det største hold klubben sender afsted til et mesterskab nogensinde.
  • Endvidere fik Nikolaj Rasmussen krav til sommerens danske junior mesterskaber i 50 m ryg.

"Vi er i Odder Svømmeklub nu oppe på samlet 31 mesterskabssvømmere, og dét er et tegn på at talentarbejdet bærer frugt", udtaler trænerne Nicoline Kristiansen og Jan Løth Kryzhevskiy.

Den kommende weekend sender klubben 13 deltagere afsted til Danske årgangsmesterskaber i Esbjerg. Igen det største hold i Odder Svømmeklubs historie. 

Kilde: Odder Svømmeklub // Jan Løth Kryzhevskiy
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
False {
}