Odder-svømmere kvalificeret til stævne i Kiel i december.

Foto: Odder Svømmeklub. Kasper Lisberg deltog desuden i DM junior i Esbjerg fra den 2. til den 6. november, hvor han havde sat kravtid til hele fire løb. Selvom det desværre ikke blev til en podieplacering, forbedrede han et par af sine egne PR-resultater.
Profilbillede
dato

Den sidste weekend i oktober blev der afholdt regionsmesterskaber i Ikast.

Til stævnet deltog 19 klubber, og der blev svømmet om i alt 532 medaljer. Odder Svømmeklub havde fart på og fik ikke færre end 100 medaljer hængt om halsen i løbet af weekenden – godt fordelt mellem de større og de lidt mindre deltagere.

I de tre ældste grupper (årgang 2010 og ældre) blev der, ud over medaljer, også svømmet om kvalifikation til et stævne i Kiel midt i december. I 2022 var seks Odder-svømmere kvalificerede, og alle tog medaljer med hjem.

I år fik Odder ikke færre end ni regionsmestre, som er klar til at vise Odder-trøjen frem syd for grænsen. Tillykke til: Astrid Dindler, Astrid V. Petersen, Dorina Gyeraj, Zenia Jakobsen, Marcus Halle, Nikolaj Rasmussen, Johannes Brixen, Kasper Lisberg og Mads Vestergaard.