Odder Håndbold-herrer henter livsvigtige point i kampen om overlevelse

Odder Håndbold (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Odder Håndbolds 3. divisionsherrer hentede torsdag aften en vigtig sejr i overlevelsesræset, da man vandt med 28-22 over Todsbjerg-Mejlby IF. Odder-træner, Lasse Kjær, var meget tilfreds med holdets præstation og glæder sig over de livsvigtige to point.

Odder Håndbolds 3. divisionsherrer spillede med stor indstilling og fik vist deres styrke i kampen mod Todsbjerg-Mejlby IF. Lasse Kjær fremhæver især holdets kloge angrebsspil, og en enormt flot forsvarsindsats efter pausen, som afgørende for sejren.

“En utrolig vigtig kamp, hvor vi med den rette indstilling og eksekvering fik spillet en rigtigt flot kamp. Vi spillede klogt angrebsspil og fik sat de rette folk i de rigtige situationer. Samtidig lukkede vi dem ned i de første 21 minutter efter pausen, hvor de ikke scorede.”

Målmand Erik Friis leverede en stærk indsats og fik mange vigtige redninger, mens forsvarsspillerne Frederik Rovelt og Christian Bonde også imponerede træneren med deres stærke forsvarsspil.

“Erik Friis holdte de andre fra at score, og havde mange vigtige redninger. Frederik Rovelt og Christian Bonde stod en super flot kamp i midterforsvaret.”

Sidstnævnte giver også sin reaktion på sejren:

“Fed kamp med god stemning og fight fra hele holdet,” lyder det fra Christian Bonde.

Odder-træneren er meget tilfreds med holdets præstation og glæder sig over de livsvigtige to point, som bringer holdet et skridt tættere på at overleve i 3. division. Han roser også spillerne for deres vilje og evne til at kæmpe for sejren og ser frem til at fortsætte med at arbejde hårdt i de kommende kampe.

På lørdag den 25. marts skal Odder Håndbold møde AGF. Kampen fløjtes i gang klokken 16:55 i Spektrum Odder.

Kampens resultat: 28-22 til Odder Håndbold
Række: 3. Division Herrer

Kilde: Træner Lasse Kjær, Odder Håndbold 2 - 3. Division Herrer