Odder Bokseklub Vitus indgår samarbejde med OK

Udover Odder Bokseklub Vitus støtter energiselskabet OK over 3.000 klubber og foreninger i hele landet. (Foto: Odder Bokseklub Vitus)
dato

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Odder Bokseklub Vitus hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

I fremtiden kan den inkluderende bokseklub Odder Bokseklub Vitus støttes fra OK-tankstationen, hvis kunderne benytter OK´s tankkort eller app. Dermed kan OK´s kunder ikke blot fejre bokseklubbens 50-års jubilæum, men også i fremtiden støtte en sund og god bokseklub.

Faktisk er bokseklubben kendt for at have plads til alle, uanset forskellige niveauer og personligheder. Og udover det sociale miljø, så er boksetræningen på højt niveau, ligesom den er supersund både for konditionen, koordinationen, musklerne og meget andet.

Der er altså mange gode grunde til at støtte Odder Bokseklub Vitus fra tankstationen. Det nye samarbejde mellem OK og bokseklubben glæder Christian Munch Svendsen, som er formand i foreningen. Han udtaler:

”Vi vil meget gerne købe en boksering, men den er dyr. De penge får vi ikke på en nat, men alt hjælper, og den vil have stor betydning for os. Derfor håber jeg, at mange vil støtte os fra tankstationen i fremtiden.”

OK støtter kundens udvalgte forening med 5 øre per liter, når betalingen bliver gennemført med OK-kortet. Benytter kunden i stedet OK´s app, fordobles beløbet. Dermed sender OK 10 øre per liter mod kundens udvalgte forening, når kunden benytter OK-appen. 

Kilde: OK
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.