Nyt fra Odder i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Odder er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.

 

Nye indbrud i caféer og restauranter

Østjyllands Politi har i løbet af det seneste døgn fået tre anmeldelser om indbrud i butikker og restaurationer i det centrale Aarhus. 

På Vester Allé i Aarhus C er der i løbet af natten til tirsdag blevet begået et indbrud på en bar, hvor gerningsmanden har skaffet sig adgang til lokalerne ved at knuse en rude med en sten for at kunne stjæle fra kasseapparatet.

Samme metode er blevet anvendt til at begå et indbrud i en forretning på Gammel Munkegade, som politiet modtog en anmeldelse om tirsdag morgen omkring kl. 8.00. Igen kl. 8.15 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om et indbrud i en forretning. Denne gang på Vestre Ringgade i Aarhus C, hvor en frisør havde fået knust en rude. 

Østjyllands Politi undersøger indbruddene nærmere og har foretaget sporsikring og indhentet videoovervågning fra de relevante steder. Politiet har en øget opmærksomhed på indbrud i caféer og restauranter i midtbyen i Aarhus og opfordrer de erhvervsdrivende til at fjerne kontanter i butikken efter lukketid samt at anmelde det til politiet, hvis der har været indbrud.

**

 

Mistænkeligt køretøj bragt til standsning – anholdt for besiddelse af hash

En patrulje på Paludan-Müllers Vej i Aarhus N så tirsdag kl. 10.30 en personbil, som de besluttede at kontrollere. Bilen blev derfor bragt til standsning, og da betjentene kiggede i bilen, fandt de en pose med en mindre mængde hash på gulvet i førersiden. Den 32-årige mandlige bilist blev anholdt, og fundet fik politiet til at også at ransage hans bopæl i Aarhus V.

I hans hjem fandt betjentene til flere hundrede gram hash og skunk samt øvrige materialer til salg af euforiserende stoffer. Under visitationen af den 32-årige fandt politiet desuden en mindre mængde kokain gemt i en jakkelomme, og på baggrund af de samlede fund blev han sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. Både hash, skunk og kokain blev beslaglagt. 

**

 

Færdsel:

Tirsdag kl. 11.56 skete der et færdselsuheld på Randersvej i Auning, hvor en 49-årig mandlig lastbilchauffør var involveret i et solouheld. Lastbilen kom kørende i østgående retning ad Grenåvej, da lastbilens højre hjul kom ud i grøftekanten. Herefter endte lastbilen med at tippe om på siden, men den 49-årige slap fra uheldet uden større skader. Lastbilen var fyldt med beton, og uheldet medførte en del trafikale gener, da den ene vognbane blev spærret. I forbindelse med oprydningsarbejdet var det tilmed nødvendigt at spærre begge vognbaner kortvarigt for at få trukket lastbilen fri.

Tirsdag kl. 13.43 skete der et færdselsuheld på Nørre Boulevard i Aarhus C i krydset ved Nørrebrogade. En 53-årig kvindelig bilist blev utålmodig efter angiveligt at have holdt længe og ventet på grønt lys og forsøgte derfor at køre frem, hvorefter letbanen kom og advarede med hornet. Dette fik bilisten til at bakke, hvormed hun påkørte den bagvedkørende. Ingen personer kom til skade, og der skete begrænset med materielle skader i forbindelse med sammenstødet.

Onsdag kl. 05.45 skete der et færdselsuheld på Paludan-Müllers Vej i Aarhus C. I krydset ved Rydevænget blev en 55-årig kvinde ramt af en bil ført af en 25-årig mand i forbindelse med et venstre sving. Kvinden blev efterfølgende kørt på hospitalet for behandling af sine skader.

 

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Østermarksvej i Odder begået mellem mandag d. 9/1 kl. 23.00 og tirsdag d. 10/1 kl. 07.40
På Energivej i Randers NV begået mellem søndag d. 8/1 kl. 16.00 til tirsdag d. 10/1 kl. 13.00
På Østermarksvej i Odder begået onsdag d. 11/ 1 mellem kl. 01.08 og kl. 01.24
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi