Nyt fra Odder i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Odder er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør.

 

 

Salg af kokain


En patrulje standsede lørdag aften kl. 22.15 en bil i et rutinetjek på Rådhusgade i Odder, og det viste sig at være en god idé. Bag rattet sad 21-årig mand, som virkede meget nervøs ved politiets tilstedeværelse, og da betjentene mistænkte, at han havde stoffer i bilen, blev den ransaget, og den 21-årige blev visiteret.

I bilen var der gemt flere små salgs-poser med kokain, og betjentene fandt også flere pengebundter gemt under bilens førersæde. Efterfølgende blev der ransaget på den 21-åriges bopæl, hvor der yderligere blev fundet lidt over 40 gram kokain.

Både kokain og kontanter blev beslaglagt, og den 21-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af kokain med henblik på salg.

 

 

Færdsel


Søndag kl. 00.43 blev en 52-årig mandlig billist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Risskov.

Søndag kl. 03.38 blev en 36-årig mandlig billist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Skolebakken i Aarhus.

Søndag kl. 02.54 blev en 32-årig mandlig billist anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Kjærslund i Viby.

Søndag kl. 05.10 blev en 30-årig mandlig billist anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Djurslandsmotorvejen ved Lystrup.

Lørdag kl. 23.33 blev en 44-årig kvindelig billist sigtet for kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Ingasvej i Brabrand.


Indbrud


Der er det seneste døgn meldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands Politikreds.

På Lillerupvej i Rønde begået mellem lørdag kl. 17.40 og søndag kl. 03.45.


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi