En lukket svømmehal stopper ikke Odder Svømmeklub, der i år afholder deres traditionelle svømmelejre i Vandhalla i Hou

Aqua Camp er fem-dages svømmelejr, hvor vi er i vandet 2 gange om dagen og derudover også laver sjove og kreative aktiviteter både indendørs og udendørs.
dato

Odder Svømmeklub afholder normalt deres svømmelejre i skolernes sommerferie i Spektrum Odder Svømmehal, men da ventilationsanlægget er under renovering, rykker klubben sine Aqua Camps til Vandhalla. 

Rema1000 Aqua Camp
Odder Svømmeklub er en del SvømDanmarks
Rema1000 Aqua Camp koncept. I år afholdes Aqua Camps i uge 27, 31 og 32, hvor friske vandhunde i ugens fem hverdage lærer nye tricks i vandet og bliver endnu mere fortrolige med det våde element.

Rema 1000 AquaCamp konceptet udviklet af SvømDanmark. Det er for alle børn (vejl. alder: 7-12 år), som er vilde med vand og er klar på at bruge en uge i sommerferien på at svømme, lege, lære mere om livredning, få nye venner og meget mere. 

Selvom man ikke er den store svømmer eller medlem af Odder Svømmeklub, kan man sagtens være en del af campen. 

Fokus på sjove og spændende aktiviteter  
Indholdet på Aqua Camp er udviklet af Odder Svømmeklub og SvømDanmark og er fyldt med masser af sjove og spændende aktiviteter både på land og i vand. Udover at svømme, dykke, lære udspring og mange andre sjove vandaktiviteter, bliver der sat fokus på livredning, førstehjælp og sikre baderåd. 

På landjorden bliver der også rig lejlighed til at lege og være kreativ sammen med Odder Svømmeklubs trænerteam.  

Som deltager på Aqua Camp vil du modtage en lækker goodiebag med svømmebriller, badehætte, drikkedunk og T-shirt.  

Rema1000 AquaCamp ledes af klubbens uddannede instruktører og livreddere. For mere information kan Odder Svømmeklub kontaktes på telefon: 71757023. 

Er du interesseret, kan du læse mere og tilmelde her: www.oddersvoem.dk

Odder Svømmeklub afholder Rema1000 AquaCamp i samarbejde med SvømDanmark, der har udviklet konceptet takket være støtte fra Rema1000. 

Kilde: Odder Svømmeklub
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.