EDC Odder: Her arbejdes der hårdt for, at alle får en god oplevelse

Profilbillede

“Det, der inspirerer mig, er at få løst vores opgaver på bedste vis, så hurtigt og så effektivt, som muligt, men også med stor respekt for den, som opgaverne skal løses for. Alle skal have en god oplevelse som kunde hos os,” fortæller Kurt Birger Svit, der er indehaver af EDC Odder. 

Kurt Birger Svit, der har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2001, er ikke bare en ejendomsmægler. Han er en ildsjæl, der brænder for at give alle, der ønsker at sælge eller købe bolig i Odder-området, den bedste oplevelse som overhovedet muligt “(...) og jeg ved, at mine medarbejdere deler denne holdning med mig,” tilføjer han i samme forbindelse. 

EDC Odder er en selvstændig ejendomsmæglerbutik, hvorfor butikken hverken ejes af en bank eller et realkreditinstitut. Det betyder også, at det hos EDC Odder er kunden og kundens interesse, der er det centrale. EDC Odder er samtidig også en ejendomsmæglerbutik, der handler alle typer af ejendomme: 

“Vi er en af de butikker, der ikke har valgt at fokusere på kun en type ejendom. Vi handler både lejligheder, andelsboliger, villaer/rækkehuse erhvervsejendomme, landejendomme og sommerhuse. Og det gør, at vi kan hjælpe i alle henseender, når det kommer til at finde den ønskede ejendom,” fortæller Kurt Birger Svit. 

Det er også derfor, at EDC Odder bor der, hvor de gør, nemlig i den gamle banegårdsbygning, som er et helt bevidst valg. Her bor de nemlig sammen med Feriepartner Odder, der udlejer sommerhuse i området, hvorfor de to parter kan supplere hinanden, når det kommer til viden om lokalområdet og mange andre områder. 

En selvstændig ejendomsmægler, der kender sit område
Kurt Birger Svit har arbejdet som selvstændig erhvervsdrivende siden endt skolegang, og har derfor en bred erfaring med sig i bagagen.
Han begyndte som ejendomsmægler på opfordring fra en kammerat, og det er nu det fag, hvor han sætter sine kompetencer i værk.

Han har altid en finger på pulsen, når det kommer til, hvad der sker, da han både varetager opgaver indenfor salg, vurdering, rådgivning samt administration og ledelse:

“Alt hvad jeg foretager mig, når jeg er på arbejde, og det er jeg rigtig meget, det er for at få tingene til at lykkes - og samtidig er det også vigtigt at få alle til at hjælpe med at få det til at lykkes,” fortæller han. 

At Kurt Birger Svit er endt med at drive lige netop EDC Odder, og også afdelingen i Beder, er heller ingen tilfældighed. Odder-området er nemlig et område, som han har kendt, og været en del af, i mere end 40 år. 

EDC Odder består derfor af et mæglerteam, hvori der arbejdes ud fra et fælles værdigrundlag, hvor respekt for kunden, god service og det lokale kendskab er nøgleelementer. Det er et samlet team, både i Odder- og Beder-afdelingen, der altid arbejder løsningsorienteret: 

“Vi arbejder som et team, selvom vi har to forretninger, som skal holdes oppe at køre. Vi er et stort hold, som hjælper de to butikker sammen. Når tingene lykkes, så er jeg rigtig glad og lettet, når tingene driller lidt, så forsøger jeg at løse udfordringen, og der kan jeg da godt engang imellem lige stramme masken og så sige ‘vi er nødt til at gøre noget her’” fortæller Kurt Birger Svit. 

Der arbejdes derfor hele tiden hårdt for, at tingene bliver løst på en måde, så alle går derfra tilfredse og med en god oplevelse at se tilbage på.

Kundens interesse er altid i højsædet 
Udover sin gode service og sit lokale kendskab, så kan EDC Odder også kalde sig indehaver af en flot præmie:

“Vi har lige modtaget en stor præmie, der står her på kontoret, som den bedste forsikringssælger, hvor vi samarbejder med Gjensidige forsikring - og der har vi sidste år, i 2020, været den som har solgt bedst blandt de 235 butikker”, fortæller Kurt Birger Svit. 

Denne præmie handler, hos EDC Odder, ikke om pengene, men igen om at kunne give kunderne den bedste oplevelse, også efter deres salg eller køb af en bolig: 

“For mit vedkommende handler præmien om at sikre mig, at både købere og sælgere får den bedste tid efter handlen er gennemført. Der ved jeg, at jeg kan stole på, at Gjensidige også hjælper med, at kunderne får en god oplevelse. Det er for, at vi kan være sikre på, at vores sælgere kommer godt og trygt fra den bolig, de sælger, og ikke mindst, at køberne er sikret en god og ordentlig betjening af forsikringsselskabet efter deres køb,” fortæller Kurt Birger Svit. 

EDC Odder er altså et ejendomsmæglerfirma, hvor kundens interesse altid er i højsædet.
Hos dem er man sikret en god oplevelse, når det tidligere hjem skal forlades og et nyt skal findes.

Book et gratis og uforpligtende møde lige her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen