Årets rummelige arbejdsplads 2022

Foto: Odder kommune. Odder Fitness Center er årets rummelige arbejdsplads 2022
dato

Odder Fitness Center er årets rummelige arbejdsplads 2022.

”Hos Odder Fitness Center får alle borgere en chance – det gælder uanset hvilken baggrund borgeren har.”

”Odder Fitness Center kan rumme alle udfordringer - uanset om det er psykiske, fysiske, kriminelle eller noget helt fjerde, så får borgerne altid muligheden for at vise, om de virkelig vil et forløb hos Odder Fitness Center. Hvor mange andre virksomheder siger nej tak ved første henvendelse, er Odder Fitness Center altid åben for et møde med borgeren.”

Sådan lyder det fra Det Lokale Beskæftigelsesforum som begrundelse for at Odder Fitness Center netop er blevet kåret til Årets Rummelige Arbejdsplads 2022. Den pris blev overrakt ved en ceremoni i centeret onsdag den 15. marts til en glad Alex Nielsen, ejer af Odder Fitness Center.

”Jeg er mega beæret og mega glad for at have fået den her pris, og jeg vil gerne sige tak – ikke mindst til alle de, der arbejder her. Jeg har den holdning at alle skal have en chance mere, men det kunne ikke lade sig gøre uden alle jer,” sagde han henvendt til de ansatte i fitnesscenteret.

Prisen som årets rummelige arbejdsplads bliver uddelt en gang om året, og gives til virksomheder, der har ydet en særlig indsats for at rumme de borgere, som ikke har den nemmeste og mest naturlige vej ind på arbejdsmarkedet. Og den indsats har formanden for Udvalget for Sundhed og Voksne, Finn Thranum, lagt mærke til.

”Odder Fitness Center er en fantastisk rummelig arbejdsplads, som vi er meget stolte af at have i kommunen. Det er fuldt fortjent at I får prisen i år”, lød det fra formanden under overrækkelsen.

Det er Jobcenter Odders jobkonsulenter, som indstiller modtageren af prisen, mens det er Det Lokale Beskæftigelsesforum i Odder der står for udpegning af vinderen. Det Lokale Beskæftigelsesforum består af repræsentanter for arbejdsmarkedets parter, lokale uddannelsesinstitutioner og Dansk Handicapforbund i Odder Kommune. Prisen bliver uddelt hvert år og sidst gik den til Løvbjerg. 


https://www.odder.dk/nyheder/nyheder/arets-rummelige-arbejdsplads-2022/
Kilde: Odder kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.