7. klasser fik smag på erhvervsuddannelser til HOP-IN-dage

Foto: Odder kommune. Borgmester Lone Jakobi og Anto Snedker og en masse 7. klasse elever
dato

I den forbindelse ønskede borgmester Lone Jakobi tillykke til Anton Snedker som vinder af DM i Skills.

Eleverne i 7. klasserne fra hele Odder gik i gang med tre dage fyldt med sved, sand i sandalerne og måske endda splinter i fingrene. De deltog i HOP-IN-dage (Hands on Production - Innovation and Design) i Beder. Skolerne og Jordbrugets Uddannelsescenter besluttede for første gang at arrangere disse dage sammen.

Eleverne på Jordbrugets Uddannelsescenter fungerer som undervisere, og 7. klasserne skulle anlægge små haver med belægning, sansehaver, bålpladser, havemøbler og beplantning. SCU fra Skanderborg og SOSU-uddannelsen deltog også i de tre dage.

Tillykke fra borgmester til vinder af DM i SKills

I forbindelse med besøget på Jordbrugets Uddannelsescenter i Beder ønskede borgmester Lone Jakobi et stort tillykke til Anton Snedker. Han vandt sammen med Casper Dam Mogensen DM i Skills 2023 inden for anlægsgartnerkategorien tidligere på året.

"Det er vigtigt, at flere unge mennesker vælger en erhvervsuddannelse," udtalte Lone Jakobi. "Hvis vi fx skal fremme den grønne omstilling endnu mere, så har vi brug for netop disse uddannelser. Derfor glæder det mig at se, at skolerne sætter fokus på erhvervsuddannelserne.

Jeg er også glad for at få lov til at ønske Anton tillykke. Det er imponerende, hvilket flot projekt de unge mennesker har lavet. Nu skal drengene videre til EuroSkills i Gdansk i september, og jeg glæder mig meget til at følge dem, slutter Lone Jakobi.


https://www.odder.dk/nyheder/nyheder/7-klasser-fik-smag-pa-erhvervsuddannelser-til-hop-in-dage/
Kilde: Odder kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.