Rathlouskolen søger musik- og matematiklærer til fastansættelse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at arbejde med fagene musik og matematik på en skole med faglighed og kreativitet i fokus - så er du måske vores nye kollega! 

Rathlouskolen søger ny kollega til fastansættelse 1. august 2024 

Vi søger en lærer, der ønsker at være en del af et stolt og fagligt stærkt kollegium. Du udstråler naturlig autoritet, brænder for dine fag og skaber et motiverende læringsmiljø gennem stærk relationskompetence.

Du er en holdspiller, der ser værdi i samarbejde, sparring og den professionelle dialog med fokus på den fælles opgave. Du er optaget af kvalitet i undervisningen og har metoder til at møde den enkelte elev i fællesskabet - både fagligt og socialt.

Vi forventer, at du er uddannet lærer og har linjefag i matematik og musik - gerne i kombination med engelsk og idræt. Ud over de fagdidaktiske kompetencer ønsker vi en lærer, der brænder for at skabe og udvikle vores kultur omkring drama, musical og skoleteater.  

Vi søger en lærer til

  • Matematik i indskolingen og på mellemtrinnet - aktuelt på 1. årgang og 3. årgang
  • Musik i indskolingen og på mellemtrinnet - samt på sigt vores musik- og teaterforestillinger på 5. ,6 og 9. årgang
  • Idræt i indskolingen og på mellemtrinnet - aktuelt særligt 1. til 4. årgang
  • Engelsk i indskolingen  - 2. og 3. årgang

Rathlouskolen er en fri grundskole i Odder Kommune. Vi har 485 elever fordelt på 2 spor fra 0. til 6. klasse og 3 spor på 7. til 9. klasse. Vi prioriterer lav klassekvotient, fordi det er vigtigt at have tid til at dyrke fællesskabet og den enkeltes udvikling i dette. Dette gøres i hverdagen med afsæt i barnets forudsætninger samt på vores temauger, lejrskoler og hytteture som klasserne hvert år er en del af.

Vi værdsætter det forpligtende fællesskab og den åbne dialog, hvor vi giver positivt medspil og modspil både i relation til elever, forældre og kolleger.

Vi er en ældre skole - men med masser af sjæl og charme. Selvom vi er en byskole, byder vores udearealer på et kuperet og alsidigt legeområde samt marker, skov og strand lige i baghaven. Skolen ligger i kort afstand fra Odder Station, hvorfra man kan komme til Århus med både letbane og bus.

Er du blevet nysgerrig..?

Se mere om vores skole på vores hjemmeside eller kontakt skoleleder Dorte Halberg på mail dh@rathlouskolen.com eller på telefon 86 56 18 55.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Frie skolers lærerforening/FSL samt lokalaftale.

Ansøgningsfrist

Ansøgning bedes sendt til administrativ medarbejder Vibeke Nielsen  på mail vn@rathlouskolen.com senest tirsdag den 7. maj kl. 12.00.

Samtalerne forventes afholdt mandag den 13. maj mellem kl. 16.00 - 20.00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

RATHLOUSKOLEN, Rosensgade, 8300 Odder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031097

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet