Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Odder - tirsdag den 27. april

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Odder er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 10.00

Østjyllands Politi fremstiller tirsdag kl. 10.00 en 20-årig mand fra Randers i Retten i Randers. Han sigtes for 27 tilfælde af bedrageri begået mellem februar og april i år.

Bedragerierne er ifølge sigtelsen typisk begået ved, at den 20-årige har kontaktet folk, der har oprettet købsannoncer på Den Blå Avis og foregivet, at han havde den vare, de søgte. Herefter har han fået overført penge fra køberne, som aldrig har fået deres vare.

Den 20-årige har en nylig dom for lignende forhold og fremstilles i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Østjyllands Politi har søgt den 20-årige noget tid, og mandag meldte han sig selv på politistationen i Randers, hvor han blev anholdt.

**

 

Patruljebil involveret i færdselsuheld med letbanen

Mandag kl. 15.50 skete der et færdselsuheld på Hjortholmsvej ved Østbanetorvet i Aarhus C, da en patruljebil under udrykningskørsel blev ramt af letbanen.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at patruljebilen var i færd med at krydse letbanesporene, da den blev ramt i siden af toget.

Den ene betjent i patruljebilen blev lettere kvæstet og modtog behandling på skadestuen, mens den anden betjent umiddelbart slap fra uheldet med nogle knubs.

Havarikommissionen og en bilinspektør foretog undersøgelser på stedet og udfærdiger nu en rapport om uheldet.

Det samlede materiale fra efterforskningen af uheldet vil blive overleveret til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, som laver en indstilling til Statsadvokaten, der skal træffe den endelige afgørelse i forhold til, om der skal rejses tiltale eller udstedes bødeforlæg for overtrædelse af færdsels- eller udrykningsregler.

**

 

Vejvrede endte i smadret bilrude

Mandag kl. 08.45 kom en 34-årig mandlig bilist kørende ad Bredevej i Egå og ville svinge til venstre i krydset ved Skæring Havvej. Manden så en hvid varevogn, der kom kørende ad Skæring Havvej, men han vurderede, at han godt kunne nå at køre ud. Det kunne han dog ikke rigtig, og kort efter kom varebilen kørende højre om og op foran den 34-åriges bil, hvor føreren af varebilen bremsede hårdt op og sprang ud af bilen.

Han gik hen til den 34-åriges bil og råbte til ham, mens han viftede med armene. Føreren af varebilen slog ifølge den 34-årige flere gange på bilen, hvilket resulterede i, at han smadrede en siderude. Bagefter satte han sig atter ind i varebilen og kørte fra stedet. Den 34-årige mand kørte efter, mens han ringede efter politiet. Han fulgte bilen til Vorrevangs Allé, hvor han afventede politiets ankomst.

Da politiet ankom til stedet, begyndte betjentene at undersøge den 34-åriges bil og besigtige skaderne. I samme øjeblik kom den hvide varebil kørende forbi, og kort efter fik patruljen kontakt til den 31-årige fører af varebilen, der blev sigtet for hærværk.

**

 

Opbevarede narkotika og en totenschlæger i sin lejlighed

Mandag kl. 13.19 var Østjyllands Politis specialpatrulje forbi en adresse i Aarhus C, fordi betjentene havde mistanke om, at det blev handlet med narkotika på stedet. Da betjentene bankede på, blev døren ikke åbnet, men de kunne gennem brevsprækken lugte hash og se nogen gå rundt inde i entreen.

Betjentene råbte derfor gentagne gange, at det var politiet, og at vedkommende skulle åbne døren. Da der stadig ikke blev åbnet, slog betjentene døren ind for at få adgang til lejligheden, hvor de blev mødt af den 26-årige mandlige beboer.

Under ransagning af lejligheden fandt betjentene både hash og skunk fordelt i salgsposer samt flere piller, tomme salgsposer og et større kontantbeløb. Betjentene fandt desuden en totenschlæger, og den 26-årige mand blev anholdt og sigtet for både salg af narkotika og for overtrædelse af våbenloven.

**

 

Salgsposer fundet i biler

To gange i løbet af mandagen fandt patruljer salgsposer med narkotika i biler i Aarhus.

Mandag kl. 14.28 standsede en patrulje en bil på Pollenvænget i Tilst. I bilen sad to mænd, og da der lugtede af hash, kiggede betjentene lidt nærmere på bilen. Her fandt de en pose med hash og skunk fordelt i salgsposer. De to mænd på 16 og 18 år blev begge sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på salg.

Kl. 21.20 standsede en patrulje en bil på St. Blichers Vej i Åbyhøj. Her sad en 19-årig mand bag rattet. Under ransagningen af bilen fandt betjentene flere salgsposer med hash og skunk, og den 19-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika på henblik på salg.

**

 

Voldsom røgudvikling skyldtes en grillkylling

Mandag kl. 19.17 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i en lejlighed på Assensgade i Aarhus C. Anmeldelsen gik på, at der var voldsom røgudvikling fra en lejlighed på 2. sal, men da politiet ankom til stedet viste det sig blot, at der var opstået flammer og røg i forbindelse med, at lejlighedens beboere var i færd med at stege kylling på grillen. Der var altså hverken behov for politi eller brandvæsen.

**

 

Sigtet for at skabe uro på Klostertorvet

Mandag kl. 14.54 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra en vagt, der ved Klostertovet i Aarhus havde foretaget en civil anholdelse af en person, der skabte en del uro på stedet. Da politiet ankom på stedet lå den 31-årig på jorden, iført håndjern, og råbte op. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og blev kørt med på politistationen.

**

 

Færdsel

Mandag kl. 07.25 skete der et færdselsuheld i krydset Elstedvej/Høvej i Aarhus N. En 57-årig kvinde kom kørende ad Elstedvej på sin el-cykel, da hun i krydset ved Høvej blev påkørt af en bil, ført af en 21-årig mand, der kom kørende ad Høvej og kørte frem for ubetinget vigepligt. Den 57-årige kvinde blev lettere kvæstet kørt til skadestuen for at blive behandlet. Den 21-årige mand blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Mandag kl. 10.38 blev en 48-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Århusvej i Randers SV.

Mandag kl. 10.57 skete der et færdselsuheld på Østerbrogade i Grenaa. En 97-årig mand kom kørende på cykelstien på sin el-scooter, der, i forbindelse med et højresving, væltede, hvilket medførte, at den ældre mand slog hovedet mod asfalten.

Mandag kl. 12.59 blev en 20-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Ballevej i Odder.

Mandag kl. 13.15 skete der et færdselsuheld i krydset Ebbeshøjvej/Grenaavej i Randers SØ. En 59-årig mandlig bilist kom kørende ad Ebbeshøjvej, da han i krydset ved Grenaa kørte frem for ubetinget vigepligt og påkørte en anden bil, ført af en 58-årig mand, der krydsede Grenaavej.

Mandag kl. 15.11 skete der et færdselsuheld i krydset Grenaavej/Rosenbakken i Skødstrup. En 7-årig pige var ved at krydse vejen i et fodgængerfelt, da hun blev ramt af en bil, der blev ført af en 82-årig mand. Pigen blev kørt til nærmere undersøgelse på sygehuset, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Mandag kl. 17.28 skete der et færdselsuheld på Randersvej i Aarhus N. En 32-årig kvindelig bilist kom kørende ad Randersvej, da hun kort før krydset ved Ringvejen vil skifte vognbane for at dreje til venstre i krydset. Hun fejlbedømte dog afstanden til en bil, ført af en 36-årig mand, der holdt stille i 2. vognbane og ramte derfor bilens venstre baghjul med materiel skade til følge.

Mandag kl. 18.25 skete der et færdselsuheld på Herredsvej i Aarhus V. En 57-årig kvindelig bilist kom kørende ad Hasle Ringvej og skulle videre lige over i krydset ved Herredsvej. I samme øjeblik kom en bil, ført af en 47-årig kvinde, kørende fra modsatte retning og svingede til venstre lige foran den 57-årige kvinde, der ikke kunne nå at bremse. Uheldet skabet en del trafikale problemer i krydset.

Mandag kl. 20.10 blev en 35-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Nørregade i Aarhus C.

Mandag kl. 21.40 blev en 47-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Valdemarsvej i Randers SØ.

Natten til tirsdag kl. 00.32 skete der et færdselsuheld på Hovedvejen i Auning. En 19-årig kvinde har forklaret til politiet, at hun var fører af bilen, da hun ville undvige et rådyr på vejen, hvorefter bilen skred ud i rabatten, hvor den blandt andet ramte et træ. I bilen sad også en 20-årig mand, og de blev begge kørt til undersøgelse på skadestuen, men ingen af dem var umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Natten til tirsdag kl. 02.32 blev en 42-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Jyllands Allé i Aarhus C.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Ryomvej i Thorsager, Rønde begået mellem mandag den 12/4 kl. 16.00 og mandag den 26/4 kl. 16.00
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Flere artikler