Odder kommune fastholder fornem placering i top 10

Foto: Odder Kommune.

Odder Kommune er blevet kåret som et af de bedste steder at drive virksomhed i Danmark, ifølge en ny undersøgelse fra Dansk Industri (DI).

Kommunen har opnået en imponerende niendeplads i DI's seneste erhvervsklimamåling, hvilket overstiger kommunens egen ambition om at ligge i top 20. Borgmester Lone Jakobi udtrykker stor tilfredshed med placeringen og roser virksomhedernes anerkendelse af kommunens indsats.

Odder Kommune har også opnået førstepladser inden for sagsbehandlingstider af byggesager og samarbejdet mellem virksomheder og kommunens jobcenter. Derudover er der stor tilfredshed blandt virksomhederne med dialogen med kommunen, hvilket har resulteret i en femteplads i kategorien "Information og Dialog".

Kommunaldirektør Henning Haahr fremhæver, at disse resultater er frugten af målrettede indsatser inden for kommunal sagsbehandling, tiltrækning og fastholdelse af arbejdskraft samt dialog med virksomhederne. Han understreger, at alle kommunens medarbejdere har bidraget til den gode placering og opfordrer til fortsat indsats for at opnå endnu bedre resultater i fremtiden.

DI Sydøstjylland roser også Odder Kommune for deres indsats, især inden for arbejdskraft og erhvervsuddannelse. Formand Johannes Saugbjerg fremhæver Odder som den hurtigste kommune i landet til at sagsbehandle byggetilladelser og opfordrer andre til at lade sig inspirere.

Undersøgelsen er baseret på svar fra 50 virksomheder i Odder Kommune, hvilket repræsenterer 1.321 private arbejdspladser i kommunen.


https://www.mynewsdesk.com/dk/odder-kommune/pressreleases/odder-kommune-fastholder-fornem-placering-i-top-10-3271463
Kilde: Odder Kommune