Odder Fitness Center er dit lokale motionscenter i international klasse

Odder Fitness Center ligger på Højgaardsvej 9A (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Odder Fitness Center byder på et hav af fitnessfaciliteter, morgenmadsbuffet og uddannede personale. Centerets ejer, Alex Nielsen, vil give de træningslyste i Odder en træningsoplevelse, de sent glemmer.

Odder Fitness Center er døgnåbent og fordeler sig på to etager, hvor du kan ty til det velkendte løbebånd eller andre klassiske fitnessmaskiner. Hvis du ikke er til ’egen-træning’ eller har svært ved at få kridtet løbeskoene, tilbyder Odder Fitness Center også holdtræning.

”Centeret har fem holdsale med mere end 100 hold om ugen,” siger Alex Nielsen, der fremhæver, at holdtræningerne spænder bredt:

”Vi tilbyder både reformer, heat, spinning, almindelig holdtræning, outdoor hold, dans, seniorhold, yoga, crossfit, funktionelle hold og løbetræning,” fortæller Alex Nielsen.

Ud over den brede vifte af holdtræninger er Odder Fitness Center også det eneste motionscenter i Danmark med CO2-neutralt træningsudstyr.

”Vores træningsudstyr genererer strøm direkte tilbage i stikkontakten,” fortæller Alex Nielsen.


Fitnessafdeling i OFC (Foto: Privat)

Borgerne fortjener en professionel træningsoplevelse
Kalenderen skrev år 2000, da Odder Fitness Center slog dørene op for første gang.

”Vi ville give borgerne i og omkring Odder en mere professionel træningsoplevelse,” fortæller Alex Nielsen.

Med sine 23 år på bagen er ambitionen stadig den samme. For Alex Nielsen er det stadig kunderne, der kommer i første række, og han håber og tror på, at Odder Fitness Center kan skille sig ud med sine mange faciliteter.


Holdtræningslokale i OFC (Foto: Privat)

Foruden fitnessmaskiner og holdtræning tilbyder centeret nemlig også morgenbuffet til sine trænende kunder. Morgenbuffeten koster 15 kroner og er åben alle hverdage fra 7.00-8.30. Efter en tur i fitnesscenteret kan kunderne se frem til en tur i sauna, som er en af goderne ved centerets omklædnings- og badefaciliteter.

Centeret har fået vokseværk siden Alex Nielsen overtog Odder Fitness Center.

”På daværende tidspunkt havde centeret 350 medlemmer og var på 450 kvm. I dag er centeret vokset til 2100 kvm, og vi har ca. 2200 medlemmer. Vi har Østjyllands største seniorafdeling med 650 medlemmer, og så er vi det eneste center i Odder, der støtter al lokalsport i Odder,” siger Alex Nielsen.

Uddannet Personale
Alex Nielsen ønsker at give sine kunder det allerbedste, og derfor er det også vigtigt for ham, at de trænende kunder kan få hjælp og vejledning af uddannet personale. Derudover har centeret også en sundhedsafdeling med fysioterapeuter, massører og personlige trænere, der tager henvisning fra Sygeforsikringen Danmark og andre forsikringsselskaber.

”En af vores kerneværdier er vores højtuddannet personale. Vi har internationale instruktører,” siger Alex Nielsen og understreger:

”Odder Fitness Center er dit lokale motionscenter i international klasse.”

Odder Fitness Center er bemandet i alle hverdage fra 6.00-21.30 og 8.00-13.00 i weekenden. Du kan finde se mere fra Odder Fitness Center på deres Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Odder Fitness Center v/Alex Nielsen