Nyt partnerskab skal sikre og udvikle sygedagpengeområdet i Odder Kommune

Foto: Odder Kommune.
dato

Odder Kommune, Den Sociale Kapitalfond og Marselisborg Consulting indgår i et partnerskab for at tackle stigningen i langtidssygemeldte borgere.

Partnerskabet, der starter 1. februar 2024, vil fokusere på tre spor: forebyggelse, beskæftigelse og læring. Forebyggelsen vil omfatte strategisk arbejde med onboarding, kortlægning af sygefraværsmønstre og implementering af redskaber til forbedret arbejdsmiljø.

Beskæftigelsesindsatsen vil tilbyde 100 borgere en fast jobcoach fra Marselisborg, der vil støtte borgeren gennem hele processen, fra sygemelding til tilbagevenden til arbejde.

Læringsindsatsen vil fokusere på at udvikle metoder til at støtte sygemeldte borgere i at vende tilbage til arbejdsmarkedet på en bæredygtig måde.

Partnerskabet er struktureret som en social effektinvestering, hvilket betyder, at Den Sociale Kapitalfond finansierer indsatsen og kun får afkast, når de ønskede effekter er opnået.


https://www.mynewsdesk.com/dk/odder-kommune/pressreleases/nyt-partnerskab-skal-sikre-og-udvikle-sygedagpengeomraadet-i-odder-kommune-3301012
Kilde: Odder Kommune