Nyt fra Odder i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Odder er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnrapport fra Østjyllands Politi søndag den 09. juli 2023 

Der er ingen fremstillinger i Grundlovsforhør i dag.

Ordensbekendtgørelsen:
En 22-årig mand fra Aarhus, blev søndag kl. 00:52 sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da en patrulje så ham urinere på gaden på Åboulevarden i Aarhus centrum. Den unge mand vil inden længe modtage et bødeforlæg for forseelsen. 

Den samme ugerning blev foretaget af en 29-årig mand fra Aarhus søndag kl. 02:03, hvor han urinerede midt på gaden i Fiskergade i Aarhus Centrum. Den unge mand blev tilsvarende sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og vil også modtage et bødeforlæg. 

Restaurationsloven:
Søndag kl. 04:13 indledte en 35-årig mand fra Hørsholm og en 36-årig mand fra Aarhus sig i slagsmål med hinanden på restauration Clemens på Åboulevarden i Aarhus. Årsagen til uvenskabet henstår stadig i det uvisse, men begge blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og kan nu begge se frem til at modtage et bødeforlæg. 

Færdsel:
Lørdag kl. 22.14 blev en 63-årig mandlig billist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Oddervej i Højbjerg. 

Lørdag kl. 22.30 blev en 27-årig mandlig billist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Høegh-Guldbergs Gade i Aarhus. 

Søndag kl. 03.30 blev en 29-årig mandlig billist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Snærild Bakke i Odder

Søndag kl. 03.48 blev en 24-årig kvindelig billist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da hun blev standset af en patrulje på Klemstrupvej i Ryomgård. 

Indbrud:
Der er det seneste døgn meldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands Politikreds.

På Østervold i Randers C begået lørdag kl. 07.30

 

 

Med venlig hilsen

 

Flemming Lau

Vagtchef


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi