Løvbjerg Odder er altid på forkant

Profilbillede
Marie Munk

Jesper har mange års erfaring i supermarkeder. Han er egentlig udlært i Føtex, og han har været tolv år i det, der dengang hed Dansk Supermarked. Inden han kom til Løvbjerg, har han både været chef i Food og Nonfood afdelinger, og han har taget al sin erfaring med til Løvbjerg.

“Det har været en rejse, hvor jeg hele tiden har udviklet mig. Man får en masse værktøjer med i rygsækken, og man lærer at bruge de værktøjer på nye områder,” fortæller han.

Siden Jesper kom til Løvbjerg Odder, har butikken været igennem en stor udvikling. Da han kom til butikken for syv år siden, var det en butik, der ikke rigtig vidste, hvad den ville. I dag har den en rigtig god slagter og delikatesse, som mange kunder er glade for. Derudover fokuserer de nu på lovbjergmad.dk, hvor man hurtigt og nemt kan købe sin festmenu, grillmenu eller frokost både som privat såvel som virksomhed.

“Vi prøver at være på forkant med tingene og ikke på bagkant. De ting, som vi udvikler på, er de ting, vi ved, kunderne er glade for. Derfor fokuserer vi lige nu på lovbjergmad.dk, som er et rigtig smart koncept, hvor man nemt kan bestille mad til både små såvel som store arrangementer, og derefter kan komme ned i sin lokale Løvbjerg og hente det,” forklarer han.

Jesper er glad for at arbejde i Løvbjerg, og det er specielt den store frihed, han sætter pris på. Der er meget frihed i Løvbjerg kæden til at gøre ting og være lokale. Man kan tilpasse butikken til byen, og derfor er Løvbjerg butikker også vidt forskellige fra by til by. Derudover er der også en stor frihed i hverdagen og hver dag er forskellig i Løvbjerg.


Foto: Pålægsfirkant fra Løvbjerg Odder

“Jeg kan rigtig godt lide dynamikken i hverdagen ved at arbejde i et supermarked. Der sker noget hele tiden, og der er aldrig to dage, der er ens. Man laver hele tiden nye planer, og nogle gange kan man lave ti planer på en dag. Derudover så kan jeg godt lide, at jeg kender mine kunder. Dialogen med kunderne på daglig basis gør mig rigtig glad,” fortæller han.

Det vigtigste for Jesper er glade medarbejdere og glade kunder. Medarbejdere der trives, er glade, og laver et godt arbejde hver dag, betyder meget for ham, da det også smitter af på kunderne. Derfor fokuserer han meget på medarbejderudvikling og at hjælpe medarbejderne i deres udvikling:

“Jeg tror, det er rigtig vigtigt at have glade medarbejdere. Derfor er det vigtigt for mig at støtte, hjælpe og inspirere dem og være med til at skubbe dem i den rigtige retning.”

Løvbjerg Odder har haft en god rejse gennem corona, og selvom der er sket meget, så synes Jesper, at de er kommet styrket ud på den anden side. Derfor synes han også, at fremtiden ser rigtig lys ud for Løvbjerg Odder.

“Vi har brugt det proaktivt, og det har været vigtig for os, og hele kæden, ikke at tænke på omsætning men at tænke på plads og sikkerhed. Vi har valgt at tage ansvar på kædeplan, og det ville vi bare være de bedste til. Jeg tror, at det betyder meget for kunderne, at vi har taget det ansvar,” afslutter Jesper.

Læs mere om Løvbjerg Odder på deres hjemmeside og Facebook.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Jesper Birk // Løvbjerg Odder
Flere artikler