Har du lyst til at komme til royal fødselsdag?

Foto: Odder kommune. Billede af to Dannebrogsflag
dato


Søndag den 15. oktober 2023 fylder Hans Kongelige Højhed Prins Christian 18 år. Det bliver fejret med et vagtskifte på Amalienborg, og om aftenen, hvor Dronningen er vært for et gallataffel med Prins Christians jævnaldrene. Det er her, du kommer ind i billedet.

Det er nemlig blevet muligt for to 18-årige fra Odder Kommune at komme med til gallataflet, som altså afholdes om aftenen den 15. oktober – og det kunne jo godt være dig, ikke?

Hvordan kommer jeg med?

De eneste krav for at komme med er:

  • At du bor i Odder Kommune
  • At du er 18 eller fylder 18 år senest d. 14.10.23
  • At du har lyst til at fejre prinsen
  • At du vil repræsentere Odder Kommune

Praktisk information:

Gallataflet holdes på Christiansborg slot, hvor du inden middagen hilser på dronning Margrethe, kronprinsparret og prins Christian.

Efter middagen er der underholdning og dans frem til klokken 22.00, hvor festlighederne slutter, og du bliver kørt hjem. Kongehuset sørger for at transportere dig til og fra Christiansborg fra opsamlingssteder landet over. Du skal selv organisere at komme til en af opsamlingsstederne.

Til gallataflet forventes det, at du har lang kjole, smoking eller jakkesæt på. Er du en af de heldige, der skal afsted, vil du efterfølgende modtage mere information om aftenens program, transport, påklædning m.m.

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig lodtrækningen via linket i bunden af artiklen.

Ved tilmelding kan skrive du lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil fejre Prins Christian. Derudover kan du skrive lidt om hvad du allerbedst kan lide ved at bo i Odder Kommune. Er det kysten, Odder By eller noget helt tredje? Det bestemmer du selvfølgelig.

Kommunen skal have din tilmelding senest den 8. september klokken 12.00

Efterfølgende trækker vi lod. Vinderne vil blive kontaktet direkte. Navne offentliggøres med pressemeddelelse og på de sociale medier d. 12.9.23


https://www.odder.dk/nyheder/nyheder/har-du-lyst-til-at-komme-til-royal-fodselsdag/
Kilde: Odder kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.