Fru Møllers Mølleri: Gårdbutik med det hele

Fru Møllers Mølleri
Profilbillede
dato

Lidt udenfor Odder, midt i den dejlige danske natur, kan du finde en lille perle. Her bliver du mødt af Bodil og hendes mand, som har gjort forretning af at invitere danskerne ud på landet. 

Det er dog ikke kun de skønne omgivelser, der hver dag lokker mange kunder til den hyggelige gårdbutik. Bodil og manden har nemlig et kæmpe udvalg af produkter fra egen og omkringliggende gårde.

Gården byder i dag på ismejeri, bagerri/gårdbutik, slagteri, restaurant og meget mere.

Et helt liv på landet

Bodil er født på den smukke gård, hvor hun har brugt størstedelen af sit liv på at hjælpe forældrene med at passe omgivelserne. Senere blev hun uddannet landmand på Landbrugsskole, hvor hun mødte sin mand. 

Bodil har altid levet et ganske almindeligt landmandsliv og nydt det til fulde, men hun ville gerne give alle de gode oplevelser videre. Hende og manden besluttede sig derfor i 2007 at åbne gårdbutikken, så folk fra byen kunne komme ud på gården og opleve alt det skønne ved landbrugslivet.

“Mange yngre mennesker har ikke nogen tilknytning til landbruget længere. Gården var en god måde at få en ordentlig dialog om dansk landbrug og forarbejdning af råvarerne,” fortæller Bodil

Folk skal komme hos Fru Møllers Mølleri for at opleve det summende dyreliv og smage den mad, som kommer fra gårdens egne råvarer. Bodil håber, at hun gennem forretning og formidling kan gøre en forskel i debatten omkring det danske landbrug.


Foto: Slagteriet hos Fru Møllers Mølleri

De gode oplevelser

Trods et hårdt år for mange forretninger, så har det været et godt år for Fru Møllers Mølleri, da alt andet har været lukket.

“2020 har været et meget atypisk år, da butikken har været meget besøgt, når andet har været lukket. Mange børnefamilier har fået øjnene op for os, fordi man kan se dyr - nærmest eksotisk.” fortæller Bodil.

Hun uddyber yderligere, at folk skal komme forbi butikken, fordi de synes, at stedet er fint. Derudover giver gårdbutikken mulighed for at smage forskellen på varer, som er forarbejdet så lidt som mulig, mens man har ydet omsorg for råvarerne. Bodil kalder det ‘fra ord til bord’, fordi de hos Fru Møllers Mølleri rent faktisk gør det, de siger.

“Landmænd bruger hele deres liv på at forarbejde råvarer igen og igen - derfor skal de forarbejdes på den bedst tænkelige måde.

En lys fremtid i sigte

Forretningen ser i dag meget fornuftig ud. Bodil og hendes mand har gennem årene taget mange chancer, som de konstant har lært af undervejs. Derudover bliver der hver dag taget tiltag, som forfiner butikken.

“Vi har en forretning nu, som er et godt sted, hvor det er rart at være,” fortæller Bodil uddybende. 

I dag har de hos Fru Møllers Mølleri over 20 ansatte - både deltid og fuldtid. Og der er en masse at se, lave, spise og købe, hvis man lægger et besøg forbi.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen