Frisk luft og naturoplevelser: drømmer du om at ro kajak?

Kilde: Redaktionen
Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Covid-19 har, for mange os, været med til at sætte frisk luft og natur øverst på dagsordenen. Lange dage foran computeren har gjort det endnu mere nødvendigt aktivt, i sin allermest bogstavelige forstand, at sørge for, at vi får brugt kroppen.

Hertil kan det være, at kajakroning har været noget, som du har gået og smagt på længe, og hvis ikke, så kan det alligevel være, at det kunne være noget for dig, der trænger til nye måder at opleve naturen og vandet på. Det har du nu chancen for at undersøge, da Odder Roklub mandag den 19. april afholder intromøde for alle, der er nysgerrige på at høre mere om, hvad kajakroning kan.

Kajakroning tilbydes for alle, der er over 18 år, og kan være med til at give dig mulighed for at få integreret mere motion i hverdagen, men også give dig nye kammeratskaber, naturoplevelser, udfordringer og afstresning - og bliver du helt opslugt, kan det være, at du også skal deltage i konkurrencer.

Hvis du melder dig ind i Odder Roklub, kan du lære, hvordan man skal ro kajak på en sikker måde, så du på længere sigt kan færdes langs kysten på egen hånd.

Sikkerheden vægtes højt i roklubben, hvorfor det er et krav, at du kan svømme 600 meter, hvis du ønsker at komme på vandet med klubben.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du tilmelde dig til intromødet på kajakchefens mail: leif.tarp@gmail.com. Det er mandag den 19. april fra klokken 19.00 til 21.00 i Klubhuset på Rylevej 85A, Saxild. Mødet foregår udendørs grundet Covid-19. 

Flere artikler