Fra Odder til OL: Anders Skaarup Rasmussen er klar til olympisk dyst

OL i Tokyo
Profilbillede
Alexander Engstrøm Wøhlk

Den ene halvdel af den danske herredouble ved sommerens olympiske lege i Tokyo, Anders Skaarup Rasmussen, er født og opvokset i Odder. Nu skal han med makkeren Kim Astrup kæmpe med ketcher og klør for et godt resultat til OL.

32-årige Anders Skaarup Rasmusen er født og opvokset i Odder. Badmintonkarrieren startede også i den lokale badmintonklub Ørting, der holder til i Ørting-Hallen.

Anders Skaarup Rasmussen er rangeret 12’er på BWF’s verdensrangliste med sin faste doublemakker med Kim Astrup. Makkerparret har spillet sammen i ni år, og I 2018 blev Anders og Kim kåret til bedste danske badmintonspillere, og i et interview til Odder Avisen fortalte Odder-fødte Anders Skaarup, at ambitionerne er medaljer til OL i Tokyo.

Ved sidste World Tour-turnering i Spanien endte det desværre med et skuffende resultat for den danske herredouble, der som favoritter tabte til et indonesisk makkerpar i kvartfinalerne.

Vil man se første OL-kamp d 24. juli, skal man stå tidligt op. Den danske herredouble går i kamp kl. 6 om morgenen mod det russisk makkerpar bestående af Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov. De tre sidste indbyrdes opgør mod russerne er alle endt med danske sejrsherrer.


Kilde: Redaktionen
Flere artikler