Fælles Drift & Service skærper indsatsen mod vedligeholdelse af veje i Odder Kommune

Foto: Odder Kommune .
Profilbillede

Til dagligt sørger medarbejderne fra Fælles Drift og Service for, at Odder Kommune er så velholdt som muligt. Her midt på vinteren er der dog flere steder, hvor kommunens veje har haft en hård medfart af frost og regn.

”De store mængder regn, vi har oplevet denne vinter, medfører at små revner og huller i asfalten sammen med sne og frost hurtigt bliver til store huller – og som bliver dybe og trafikfarlige for bilister og andre trafikanter på vores veje."

"Så snart Fælles Drift & Service opdager eller får oplyst hvor hullerne er, så sørger vi for, at de bliver lappet. Vi har selv kold asfalt med på nogle af vores biler, så vi selv kan lave en nødlapning på de mest alvorlige huller og ellers klarer vores private samarbejdsparter de øvrige skader på vejene,” forklarer Dan Ravnsbjerg Poulsen fra Fælles Drift & Service.

Vejene bliver gennemgået frem mod april

Dan Ravnsbjerg Poulsen og holdet af medarbejdere i Fælles Drift & Service arbejder frem mod april på at gennemgå vejene i Odder Kommune. Huller, bump og revner bliver derfor løbende repareret. Hvis der er akutte skader på vejen, bliver det selvfølgelig prioriteret.

”I Fælles Drift & Service arbejder vi sådan, at vi løbende kører rundt op og tilser kommunens veje. Når vi ser huller eller opkørte rabatter, bliver de meldt ind til reparation ved de firmaer, som hjælper os med f.eks. asfalt og kantgrus."

"Desværre kan asfaltfirmaet ikke altid komme den samme dag som vi ringer, da de også kører ved andre kommuner. Vi laver selv mindre alvorlige kantreparationer," fortæller Dan Ravnsbjerg Poulsen.

Giv kommunen et tip

Hvis du oplever problemer på din vej rundt i Odder Kommune, så har du mulighed for at give Dan og de andre et tip gennem app’en Borgertip. 

Alle tips bliver behandlet af en medarbejder, der vurderer problemet, og sætter det ind i drifts- og vedligeholdelsesplanen for området. Er det akut, sætter Fælles Drift og Service ind hurtigst muligt.

”Med vores plan for reparation af vejene håber vi på at være i mål i løbet af foråret, og vi sørger for, at alle områder bliver gennemgået."

"Skulle vi alligevel have overset noget, så tager vi gerne tips med ind i vores drifts- og vedligeholdelsesplan, så jeg vil opfordre alle borgere, der opdager et hul eller en skade i vejen eller i rabatten, at tage kontakt til os, da det er en stor hjælp for os og jo hurtigere, vi får lappet hullet, desto mindre risiko for skader på biler og andre køretøjer,” slutter Dan Ravnsbjerg Poulsen.

Læs mere om borgertip her. 

Kilde: Odder Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
False {
}