Ejendomsmægler til home i Odder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har travlt hos home i Odder, og søger til opstart hurtigst muligt en dygtig og selvstændig ejendomsmægler.

Hvem er du?

Vi lægger vægt på, at du er uddannet ejendomsmægler, - men det er ikke et krav. Vi forventer, at du kan levere en topprofessionel, flittig og engageret indsats, hvor kunden er i centrum.

Du skal være dygtig til at administrere dine arbejdsopgaver, kunne arbejde målrettet og selvstændigt med både salgs- og vurderingsopgaver og samtidig indgå i vores team – alt med stor energi og godt humør.

Dine evner til at skabe kontakt og kommunikere tillidsvækkende med vores kunder er naturligvis en selvfølge.

Vi forventer at du kan dokumentere gode resultater fra dit tidligere virke, og så skal du bo i området, og have et solidt netværk i Odder og omegn

Hvem er vi?

Vi er et lille og meget dynamisk og uformelt team, der hjælper hinanden med at skabe de allerbedste arbejdsforhold, og hvor det gode arbejdsmiljø ligger os alle på sinde.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og gode indtjeningsmuligheder, ligesom vi kan tilbyde efteruddannelsesmuligheder via home University.

Har ovennævnte vakt din interesse, og ønsker du at være en del af vores succes, så send din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Alle ansøgninger og henvendelser vil selvfølgelig blive behandlet med fuld diskretion.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, så er altid velkommen til at ringe til daglig leder, Jesper Lund på 21242288.

Indeholder du ovenstående egenskaber og ønsker du at være en del af vores succes, så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og dit cv via nedenstående link.

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler!

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark. I home er det vores ambition at være danskernes førstevalg, når de skal handle bolig. Det prøver vi at gøre os fortjent til gennem vores handlinger og adfærd i vores daglige arbejde.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

home Odder, Rosensgade 26, 8300 Odder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://home.dk/om-home/job-hos-home/?hr=show-job/150016&linkref=110878&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842205

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet