Der er hjælp at hente hos Ashramafonden

Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Ashramafonden uddeler nu legater, og det er derfor muligt at søge om legater for en samlet legatsum af 175.000 kroner fra fonden. 

Hvis du er en fighter, der er opvokset under meget vanskelige vilkår eller har været ramt af sygdom eller ulykke, men aktivt har forsøgt at forbedre din egen situation, så er det frem med skriveblokken. 

Du kan nemlig søge om legater for en samlet sum af 175.000 kroner, hvis du er bosat i Odder Kommune - og hertil har kæmpet for at opnå bedre forhold i dit eget liv, men af forskellige årsager stadig er udfordret. 

Hvis du ønsker at ansøge om et sådant legat, skal du sende en ansøgning til Odder Kommune via Borger.dk eller e-Boks. Ansøgningen skal sendes via sikker mail, da du skal oplyse dit cpr-nummer. Alternativt kan du sende den med brev til Odder Rådhus, Løn & Økonomi, Rådhusgade 3, 8300 Odder.

I ansøgningen skal du fortælle om din tilknytning til Odder Kommune. Derudover skal du beskrive, hvorfor du søger et legat, og hvad du vil bruge legatet til. Hvorfor har netop du brug for en hjælpende hånd?

Kilde: Redaktion
Flere artikler