Christian Juul nyder en uforudsigelig hverdag

Foto: Odder El-Service // Christian Juul.
Profilbillede

En uforudsigelig hverdag med mange forskellige slags opgaver. Sådan har arbejdslivet været for elektriker Christian Juul i de syv år, hvor han været afdelingsleder i Odder El-Service A/S.

Odder El-Service A/S er en lokal el-installatør med en skøn lille butik, El-butikken, midt i byen. Christian Juul lægger vægt på høj kvalitet, lokalkendskab og gode kolleger.

El-butikken er indgangen til Odder El-Service

I El-butikken i Rådhusgade finder man meget mere end bare lamper, vaskemaskiner og brugskunst.

”De er specialister, som ved alt om lamper, LED-belysning, lysdæmpere, stemningsbelysning, arbejdsbelysning og hvidevarer i højeste kvalitet,” fortæller Christian.

Der er et tæt samarbejde mellem El-butikken og de kørende elektrikere, så kunden oplever den samme gode service hele vejen rundt.

”Når de sælger en vaskemaskine, der skal leveres og monteres, så er det jo mine folk fra værkstedet, der kører ud og stiller den op og monterer den. Kunden oplever den samme faglige stolthed hele vejen rundt,” siger Christian.

Lokal el-service er firmaets hjertesag

Ud over El-butikken i Odder har Odder El-service A/S 25 kørende elektrikere. De fleste har været i firmaet i mere end 10 år, så de kender området og hinandens faglighed rigtig godt. Det betyder, at den enkelte kunde ofte vil møde en elektriker, som i forvejen kender den installation, som han skal rette en fejl på.

”Dem, vi servicerer, det er rigtig meget privatkunder, men også landbrug, industri og butikker. Vi er lokalt forankrede, og det bliver vi ved med at være, fordi det er der, vi er bedst. Vi kan rykke rigtig hurtigt, når der er nogen, der ringer til os. Og så kan vi holde en lav timepris, når vi ikke skal køre alt for langt,” forklarer Christian.

Odder El-Service laver både reparationer, forandringer og nybyggeri – det sidste ofte i samarbejde med andre lokale håndværkervirksomheder.

Den uforudsigelige hverdag

Det er det uforudsigelige i hverdagen, som fik Christian til at gå fra at være kørende elektriker til at blive afdelingsleder.

”Jeg synes, at købmandskabet er spænde. Og jeg synes, at det med mennesker er spændende. Og i sådan en lille, lokal forretning har jeg jo mange kasketter på, både med mennesker, med indkøb, med salg og med kunder. Og så selvfølgelig administration generelt. Det er motiverende for mig at møde ind til, at dagen er uforudsigelig,” siger Christian.

Christian har selvfølgelig hver dag nogle opgaver, som han skal nå, men 80% af hans opgaver opstår i løbet af dagen og skal ofte løses her og nu.

”Det kan typisk være et opkald fra morgenstunden med en akut opgave, som man er nødt til at tage hånd om. Det kan være nogen, der ikke har strøm i halvdelen af deres hus. Så kobler jeg en elektriker på, som tager ud til opgaven. Så kan den måske udvikle sig til en større opgave, som der skal gives tilbud på. Måske er der en forsikring, der skal involveres. Men det kan også bare være en sprunget sikring, og det er jo det, der er uforudsigeligt. Det er det, som jeg synes er interessant, at man laver noget forskelligt og ikke bare står ved en maskine,” siger han.

Når sådan en opgave er lykkedes, står Christian tilbage med en stor tilfredsstillelse.

”Så kan man sige, yes, det lykkedes, det her – og det gør det jo altid i den sidste ende,” siger Christian.

Kvalitet og kollegaskab

Det vigtigste i en lokal virksomhed er ifølge Christian Juul, at der er et godt kollegaskab og en høj faglig stolthed. Christian gør meget ud af at kontrollere, at tingene går rigtigt til, så kunderne får ordentligt håndværk hver gang.

”I vores hus går vi ikke på kompromis med noget. Og det er jo ikke kun mig. Det gælder også kollegerne i huset,” siger Christian.

Han er stolt af sine gode og trofaste medarbejdere.

”De fleste har været her i plus 10 år, og det viser jo, at det er en god arbejdsplads med godt kollegaskab. Elektrikerarbejde er jo typisk enmandsopgaver, hvor faget er bredt. Derfor skal vi være gode til at hjælpe hinanden. Når en kollega støder på en opgave, som han ved, at en anden kollega har stor erfaring i, så ringer de lige sammen, så kunden får den bedste løsning hver eneste gang,” siger Christian.

Du kan læse mere om Odder El-Service A/S på deres hjemmeside og Facebook

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Odder El-Service A/S // Christian Juul