Anholdelse i sag om knivoverfald på Aabygade i Odder

dato

Den sidste efterlyste gerningsmand i forbindelse med et knivoverfald på en 33-årig mand på Aabygade i Odder den 5. august sidste år, er blevet anholdt. Overfaldet, hvor den 33-årige blev tildelt flere knivstik, har siden hen ført til en omfattende efterforskning ledet af Østjyllands Politi.

Fredag den 26. april 2024 blev den sidste af i alt fem forskellige mænd, der er anholdt og sigtet i sagen, pågrebet. Den 31-årige mand fra Odder, som har været efterlyst siden overfaldet, blev anholdt efter et tip fra en borger. Anholdelsen skete, da en patrulje fra Østjyllands Politi spottede den 31-åriges køretøj i Odderområdet, hvorefter en patrulje fra Sydøstjyllands Politi spottede køretøjet syd for Odder. Køretøjet endte med at køre ud på en mark omkring Hundslund og sad fast, hvilket førte til anholdelsen af to personer i køretøjet kl. 23.20.

Den 31-årige blev sigtet for sprit- og narkokørsel samt kørsel i en bil med stjålne nummerplader, bilen var meldt stjålet fra en adresse på Djursland. Den mandlige passager blev sigtet for brugstyveri. Efter grundlovsforhør blev den 31-årige varetægtsfængslet i fire uger, en kendelse han nægter sig skyldig i og har kæret til landsretten.

Østjyllands Politi har efterforsket sagen grundigt og modtaget flere relevante henvendelser, som har bidraget til anholdelsen. Politiet har nu slettet efterlysningen og billedet af den 31-årige og opfordrer medier og andre til at gøre det samme.

Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer, da sagen fortsat er under efterforskning, men takker offentligheden for hjælpen.

Kilde: Politiets Døgnrapport