Voksende nethandel truer det lokale erhvervsliv

Kilde: Redaktionen // Kenneth Jensen
Profilbillede
Sofie Maagaard

VORES Odder er byens egen lokale ugeavis. Udelukkende med lokale historier og lokale erhvervsdrivende. Vi mener nemlig, at alle byer bør have deres egen lokale ugeavis, hvor de ikke skal kæmpe om opmærksomheden med store internationale virksomheder.

Den voksende nethandel er en udfordring for mange lokale virksomheder. Efter måneders nedlukning, går flere og flere erhvervsdrivende en skæbnesvanger tid i møde. Det er derfor afgørende, at kunderne ændrer deres nuværende vaner og igen bakker op om det lokale erhvervsliv.

COVID-19 har givet et ekstra rygstød til nethandlen, som i forvejen har haft en opadgående tendens i mange år. 79 pct. af alle danskere mellem 16 og 74 år har handlet på nettet inden for de seneste tre måneder. Det svarer til 3,2 millioner personer.

Udover den voksende nethandel, så skal de lokale erhvervsdrivende også kæmpe om forbrugerens sparsomme tid. Både nationale og internationale virksomheder bruger oceaner af ressourcer på at fange vores opmærksomhed. Som lokal kan det være svært at hamle op med store virksomheder, der dagligt bruger tusindvis af markedsføringskroner på at sikre, at dit næste indkøb foretages hos dem.

Kenneth Jensen vil hjælpe det lokale erhvervsliv

I den kommende tid støder du muligvis på vores kollega Kenneth i byen. Odders lokale ugeavis samarbejder med byens butikker og virksomheder, så du hver dag kan læse lokale nyheder og historier. Ta´ godt imod Kenneth, hvis du møder ham, og fortæl ham gerne hvilke butikker du gerne vil se på VORES Odder.

Og ja, vi er en anderledes ugeavis. Vores indhold er anderledes. Men det er helt bevidst. Vi vil gerne gøre hverdagen nemmere for vores læsere. Især for børnefamilien.

Med den fine modtagelse vi har fået, så glæder vi os til fremtiden her i Odder.

Flere artikler