Sådan sparer du penge i Odder

Profilbillede
Mathilde Bønnelykke Jørgensen

Hvem leverer internet i Odder? Kan det betale sig med en måltidskasse? Læs med her, hvor vi har samlet fire sammenligningstjenester, der giver dig muligheden for at spare penge på dine månedlige udgifter.

Der kan være mange penge at spare hver måned, hvis du jævnligt tjekker, om du får de bedste tilbud fra dine leverandører. Her kan du nemt og hurtigt tjekke, hvor du kan spare penge.

Internet og bredbånd i Odder

På tjenesten https://tjekbredbaand.dk/ kan du indtaste din præcise adresse og se både priser og hastigheder på de leverandører, som du kan vælge imellem, og de fleste vil enten få hurtigere internet eller spare op til 100 kr. om måneden

Spar penge på din elregning

Du kan frit vælge en ny el-leverandør og det er både nemt og ukompliceret at skifte leverandør. På https://elberegner.dk/ kan du indtaste dit postnummer og sammenligne prisen hos de energiselskaber som leverer i dit område. Bemærk at en stor del af prisen på el er afgifter til staten og disse er faste. Du kan dog som oftest godt spare en skilling hver måned og du har samtidig mulighed for at få grøn strøm.

Få måltidskasser leveret lige til døren i Odder

Der er masser af udbydere af måltidskasser, hvis du kunne tænke dig at spare både penge og tid på madlavningen. Tjenesten https://findmaaltidskasse.dk/ har samlet et overblik over leverandører og du kan tilpasse din søgning efter dit specifikke diætbehov eller søge efter familievenlige alternativer.

Skulle du nu have fået blod på tanden i forhold til at spare penge hver måned, så kan du også tjekke familiens mobilabonnementer. På https://mobilabo.dk/ kan du se et håndplukket udvalg af mobilabonnementer fra forskellige mobilselskaber, så du er sikker på, at du får mest for pengene. Du kan endda søge efter abonnementer, der udbyder din foretrukne musiktjeneste.

De nævnte tjenester modtager provision fra de pågældende leverandører, så bemærk at rangeringen af tilbud i nogle tilfælde kan være påvirket af dette.

God rabat-jagt

Denne artikel er skrevet af Mathilde Bønnelykke Jørgensen.