Pædagog til fastansættelse i skole og SFO - OBS på kort ansøgningsfrist

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Engageret pædagog med lyst til både skole og SFO søges til Rathlouskolen. Gerne med opstart 1. juni 2024.

Da én af vores faste pædagoger har søgt nye udfordringer, søger vi en ny kollega til vores SFO og til samarbejdet i skolen. Der er tale om en fastansættelse med opgaver i både SFO og skole.

Den ledige stilling er på 32 timer med opgaver placeret hovedsageligt i SFO, men med tæt samarbejde ind i skolen som klassepædagog og delt klasselærer på 1. årgang.

Som klassepædagog på 1. årgang samarbejder du med to klasseteams om en samlet gruppe børn fordelt på to klasser, men er særligt tilknyttet den ene klasse med tid i undervisningen samt fast teammøde, forældremøder, hyttetur mm.

Klassepædagogens rolle er at være bindeled mellem skole og SFO. Du deltager som minimum i 2 lektioner om ugen sammen med en lærer - eller alene hvis dette aftales. Derudover får du opgaver som støtte i egen klasse og eventuelt andre fra indskolingen. Deltagelsen i undervisningen er i tæt samarbejde med lærerne, hvor I sammen aftaler indhold, rollefordeling og lignende. Du deltager også i skole/hjem samtaler.

Intentionen er, at man som klassepædagog følger sin klasse fra 0. til 3. årgang, hvor børnene går videre i Klub Rathlou. Man indgår derefter i skolens opgaver omkring tidlig SFO/Mini Rathlou 1. april. 

Fokus i vores SFO er på trivsel og sociale relationer gennem meningsfulde aktiviteter. Dette gør vi i fællesskab ved at sætte trygge rammer for aktiviteter med fokus på fællesskab, kreativitet og leg.

Skolen har valgt, at vores elever ikke skal have lange skoledage. Vi lægger stor vægt på, at vi har et godt kvalitativt fritidstilbud til vores børn med ugeplan, ture mm. Åbningstider: 6.30 - 17.00 (fredag 16.30)

Vi har brug for dig, hvis du

 • Er uddannet pædagog
 • Brænder for arbejdet med børn fra 0. – 3. klasse
 • Har lyst til at tage ansvar i opgaven som delt klasselærer 
 • Kan arbejde målrettet med børns udvikling gennem leg og aktiviteter
 • Er initiativrig og selvstændig
 • Kan samarbejde med både pædagoger, lærere og forældre
 • Har mod på at lære nyt og udvikle dig
 • Kan tage både åbne- og lukkevagter og være indstillet på flere dage til kl. 16.00 

Vi tilbyder en SFO med

 • 140 skønne børn fra 0.-3. klasse
 • 40 idérige børn i Klub Rathlou
 • Samarbejde med idrætsforening, musikskolen og andre lokale aktører i Odder
 • Godt samarbejde og højt til loftet
 • Plads til dine ideer
 • Gode og kompetente kolleger med stor erfaring på Rathlouskolen

Rathlouskolen er en fri grundskole i Odder Kommune. Vi har 485 elever fordelt på 2 spor fra 0. til 6. klasse og 3 spor på 7. til 9. klasse. Vi prioriterer lav klassekvotient, fordi det er vigtigt at have tid til at dyrke fællesskabet og den enkeltes udvikling i dette. Dette gøres i hverdagen med afsæt i barnets forudsætninger samt på vores temauger, lejrskoler og hytteture som klasserne hvert år er en del af.

Vi værdsætter det forpligtende fællesskab og den åbne dialog, hvor vi giver positivt medspil og modspil både i relation til elever, forældre og kolleger.

Vi er en ældre skole - men med masser af sjæl og charme. Selvom vi er en byskole, byder vores udearealer på et kuperet og alsidigt legeområde samt marker, skov og strand lige i baghaven. Skolen ligger i kort afstand fra Odder Station, hvorfra man kan komme til Århus med både letbane og bus.

For yderligere oplysninger se skolens hjemmeside eller kontakt daglig leder Charlotte Kornum tlf. 51 90 40 11 eller til skoleleder Dorte Halberg tlf. 86 56 18 55

Din ansøgning skal sendes digitalt senest fredag den 26. april kl. 9.00 til vn@rathlouskolen.com

Samtalerne finder sted søndag den 28. april kl. 16.00 - 18.00.

Løn og ansættelse i forhold til gældende overenskomst.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-34 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

RATHLOUSKOLEN, Rosensgade, 8300 Odder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032725

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet