Operatør til laserskærermaskine

Profilbillede
dato

På vegne af vores kunde i Odder Kommune søger vi en medarbejder til vores pladelaserskæremaskiner på aftenhold.

Der er ingen krav til uddannelse, men erfaring med arbejde i jern og metal, eller erfaring med laserskæremaskine, er en klar fordel. Jobbet består af betjening af laserskæremaskine og styring af processerne i det omkringliggende arbejdsområde. En del af dagligdagen går med at køre materiale ind og ud af maskinen, overvåge og finjustere skæreprocessen samt udsortering af de skårne parter. Vi kan tilbyde et job i en veletableret virksomhed i god vækst. Vi har moderne og højt automatiserede laserskæremaskiner.

Din profil:
• Du har erfaring med produktion.
• Du er mødestabil og pligtopfyldende og tager ansvar for dine arbejdsopgaver.
• Du arbejder godt i teams, men kan også fungere selvstændigt. Truckcertifikat er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder:
• Løn efter kvalifikationer, inkl. pension, fritvalgskonto m.v.
• En god arbejdsplads med erfarne kollegaer.
• Gode arbejdsvilkår.

Ansøg:
Hvis du synes, at ovenstående lyder spændende, og hvis du har lyst til at arbejde i en produktion, ser vi frem til at modtage dit CV. Såfremt du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Larsen på tlf. +45 48802427. Vi afholder løbende samtaler, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Randstad:
Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward. Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Bredskifte Allé, 8210 Aarhus V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6025401

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet