Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Odder - mandag den 5. april

Kilde: Østjyllands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Odder er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Politiet søger vidner

Østjyllands Politi modtog mandag nat kl. 0034 oplysninger om, at der var blevet afgivet skud på Janesvej i det vestlige Aarhus. Adskillige patruljer blev sendt til området, og da vi ankom, traf vi hverken personer eller køretøjer. Ved undersøgelsen blev der fundet flere afskudte patronhylstre. Vi har ingen meldinger om tilskadekomne, og har i øjeblikket ikke fundet køretøjer med interesse for efterforskningen.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.


Færdsel

Søndag kl. 14.05 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Burschesgade i Randers.

Søndag kl. 15.45 blev en 40-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Asylgade i Odder. Den 40-årige blev desuden sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Mandag kl. 00.44 blev en 43-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Gørrilds Alle i Randers NV. Den 43-årige blev ligeledes sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Mandag kl. 01.09 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Den 23-årige blev endvidere sigtet for manglende tegngivning, manglende lys foran, kørsel i frakendelsestiden samt besiddelse af euforiserende stoffer.

Mandag kl. 04.26 blev en 23-årig kvindelig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Skovvejen i Århus C.

Mandag kl. 04.40 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Risskov.

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På Seglager i Hadsten begået mandag d. 5/4 kl. 00.50
På Bygvangen i Århus N begået mandag d. 5/4 kl. 02.24
På Janesvej i Brabrand begået mellem onsdag d. 31/3 kl. 18.00 og lørdag d. 4/4 kl. 12.30.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Flere artikler