Odder skuffede hjemme mod Fuglebakken

Profilbillede
dato

Efterårssæsonen er startet fremragende for klubben, der havde fremskaffet maksimumpoint efter to kampe. Desværre løb de blå ind i et 1-2 nederlag på Spektrum mod Fuglebakken.

Odder IGF’s Danmarksseriehold tog tirsdag aften imod Fuglebakken hjemme på Spektrum, hvor de skulle forsøge at udbygge den gode start på sæsonen.

Fra dommer Anders Eriksens startfløjt skulle der går lang tid, før der kom gang i netmaskerne. Heldigivs for hjemmeholdet var det Odders Jakob Truelsen, der fandt målstøvlerne frem kort før halvleg, og scorede kampens første mål til pausestillingen 1-0.

Desværre for hjemmeholdet gik det ned ad bakke derfra. Fuglebakkens Tais Hansen reducerede til 1-1 i det 80’ minut. Victor Tranberg Mikkelsen udbyggede udeholdets føring til 1-2, der desværre for de fremmødte Odder-fans, også endte med at blive kampens slutresultat.

Cheftræner Carsten Hemningsen havde følgende spillere til rådighed til tirsdagens opgør mod Fuglebakken: