Odder Kommune: Ny chef for digitalisering og indkøb

Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Kim Malchau er blevet ansat som ny chef i Odder Kommunes afdeling for digitalisering og indkøb og indtræder i stillingen den 1. juni.

Kim Malchau kommer fra en stilling i det private erhvervsliv. Her arbejdede han blandt andet som projekt- og teamleder i en IT-virksomhed. Derfor havde Kim Malchau også allerede et godt øje til kommunens afdeling, inden stillingen overhovedet var blevet slået op.

Kim Malchau fortæller, at han havde gået og tænkt, at det kunne være spændende at arbejde som digitaliseringschef i Odder Kommune, hvorfor stillingsopslaget var en oplagt mulighed for Kim Malchau - og et tilfælde, der kun opstår en gang. 

De kommunale systemer og Odder Kommune er begge velkendte ansigter for Kim Malchau - også selvom, at det er 10 år siden, at han sidst var ansat hos en kommune. Kim Malchau har, i sit arbejde, haft en stor berøringsflade, hvor han har været tæt på mange forskellige virksomheder og organisationer, herunder også Odder Kommune og det offentlige i forskellige afskygninger. Derfor mener Kim Malchau også, at han har meget at byde ind med. 

I kommunen vil Kim Malchau arbejde med en grundtanke, der handler om, hvordan kommunen kan blive bedre. Dette betyder dog ikke, at Kim er klar med en helt færdigskrevet plan, når han indtræder som chef for afdelingen den 1. juni. 

Kilde: Redaktion
Flere artikler