Odder Kommune inviterer til borgermøder

Profilbillede
dato

Du kan nu komme til borgermøder om forslag til Kommuneplan 2021-2033. 

Det er over de næste par uger, at Odder Kommune afholder to borgermøder. Til disse møder kan du komme med forslag til de næste års kommuneplan. 

Det første borgermøde er i Hundslund Hallen den 25. august 2021 fra klokken 19.00 til klokken 21.00. Den specifikke adresse er Torupvej 39, 8350 Hundslund. 

På det første borgermøde i Hundslund Hallen, vil der være fokus på klima, bevaringsværdige og større sammenhængende landskaber og solenergianlæg. 

Det andet borgermøde er på Centralhotellet i Odder by, og det vil blive afholdt den 1. september 2021, og det vil også være fra klokken 19.00 til klokken 21.00. Her er den specifikke adresse Rosengade 18, 8300 Odder.

På det andet borgermøde, vil der være fokus på byudvikling, bæredygtig jordhåndtering/sundhedslandskaber, “Grønt Danmarkskort”, urørt skov og veterantræer. 

På begge møder, vil der, efter gennemgang af ovenstående emner, være tid til både spørgsmål og debat.

Hvis du sidder inde med andre konkrete emner eller spørgsmål, som du ønsker uddybet på borgermøderne, kan du indsende disse til plan@odder.dk. 

Odder Kommune håber, at rigtig mange har lyst til at deltage i debatten om visioner og planer for kommunens udvikling og fremtid.

Kilde: Redaktionen