Odder IGF smed point i overtiden mod Holstebro

Profilbillede
dato

Odder IGF’s bedste herrefodboldhold har haft en middelmådig start på sæsonen i Danmarksserien. De ligger midt i en tæt pulje, og søndag skulle de forsøge at indhente Ringkøbing på førstepladsen. måtte rejse hjem fra Holstebro med skuffede miner og 0 point.

Søndag eftermiddag på Holstebro Idrætspark var scenen sat til et regulært midteropgør i Danmarksseriens pulje 4. Gæsterne fra Odder kunne med en sejr indhente det forsømte og komme a point med Ringkøbing på førstepladsen. Mens hjemmeholdet fra Holstebro kunne vriste sig fri af nedrykningsplayoff-pladserne med en sejr.

Det var da også et lettere intenst opgør, der sikrede lidt til holdenes bødekasser - da der blev uddelt hele fire gule kort – henholdsvis tre til Holstebro og ét enkelt til Odders Simon Brink.

Odder havde inden kampen indkasseret 3 nederlag i seneste 4 kampen, så de blå havde noget at bevise.

Desværre blev det ikke til den store festdag for gæsterne. Hjemmeholdet kom bedst fra start, da Anders Iversen garnede efter 30 minutter til pausestillingen 1-0 til hjemmeholdet.

Men Odder IGF skulle ikke rejse hjem uden kamp, for Odders nr. 24 Mike Kruse reducerede til 1-1 i det 81’ minut.

Desværre slukkede Holstebros Andreas Kiilerich Odder-drømmen om at rejse hjem fra Holstebro med point i kufferten, da han scorede i overtiden til slutresultatet 2-1.

Derfor måtte de blå rejse hjem fra Holstebro med skuffede miner og 0 point.

Odders cheftræner Carsten Hemmingsen havde følgende spillere med til kampen mod Holstebro: