Nyopstartet specialgruppe søger to engagerede medarbejdere med specialpædagogisk baggrund

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Saksild skole søger pr. 1. august eller hurtigst muligt derefter 2 medarbejdere til en nyopstartet specialgruppe for elever med vidtgående undervisningsbehov i

Du kan som ansøger have en uddannelse som specialpædagog/lærer eller anden specialpædagogisk erfaring som baggrund – vigtigst er, at du er indstillet på og klar til at arbejde med børn med vidtgående specialisererede udfordringer.

Der er tale om faste stillinger.

Specialgruppen er i etableringsfasen, med opstart 1. august 2024. Der er stor mulighed for at have indflydelse på udviklingen af tilbuddet, hvad angår indhold og organisering. Specialgruppen bliver en helhedsorienteret indsats omkring barnet, familien, undervisnings- og fritidstilbud.

Målgruppen er børn i skolestartsalderen og i første fase med fokus på at tilpasse sig rammen og herefter med fokus på begyndende undervisningsmæssige sekvenser.

Den største del af arbejdet vil være i specialgruppen, men med supplerende opgaver i den almene skole- eller fritidsdel for at sammensætte en stilling med varieret belastningsgrad. Det betyder også, at der knyttes kollegiale bånd til skolens undervisende og fritidspædagogiske personale.

Du skal selvstændigt kunne skabe og tilrettelægge indsatser i samarbejde med barnet, familien og eksterne tilknyttede behandlere. Her indgår du i en kontekst på tværs af din egen og andres faggrupper, og medvirker til at skabe de bedst mulige helhedsorienterede løsninger. Med Folkeskoleloven, Odder Kommunes Børne- og ungepolitik og Barnets Lov i fokus skal det falde dig naturligt, at inddrage barnets stemme i samråd med forældrene.
Der arbejdes ud fra en ressourcefokuseret tilgang, hvor hele barnets og familiens situation tages i betragtning, i planlægningen af indsatser og systematikker som er fordrende for dagligdagen.

Det er vigtig du er selvstændig, har gode samarbejdsevner, at du er fagligt velfunderet, stabil og evner at arbejde helhedsorienteret. Du vil indgå i en mindre enhed som over tid udvides og samarbejdet vil primært være med kollegaer i specialgruppen, eksterne behandlere, PPR, myndighed, skolens øvrige personale og skoleledelsenDin profil

 • Pædagog/læreruddannelse eller kompetencer erhvervet gennem andre specialpædagogiske erfaringer, gerne med relevant efteruddannelse, der kvalificerer dig til at kunne løse ovenfor beskrevne opgave.
 • Viden og erfaring med vidtgående specialiserede tilbud
 • Er nysgerrig på eget og andres perspektiv
 • Fokus på barnets og familiens ressourcer frem for begrænsninger
 • Har interesse for at udvikle dine faglige perspektiver og at arbejde med at udvikle dem sammen med dine kolleger
 • Du har høj faglighed og mestrer at samarbejde
 • I tilgangen til arbejdet er du pragmatisk, relationsstyret og har et syn på forandringer som en naturlig del af jobbet.
Vi kan tilbyde

 • Et meningsfyldt arbejde med fokus på faglig kvalitet
 • En mindre arbejdsplads med dygtige medarbejdere og stort fokus på at hjælpe hinanden.
 • En arbejdsplads i kommunen med god mulighed for at samarbejde på tværs samt mulighed for kreativ tænkning og indflydelse på egen praksis
 • Mulighed for at sætte sit præg på den nye specialgruppe
 • Fælles sparring og supervision
 • En udviklingsorienteret organisation
 • Fokus på trivsel og arbejdsmiljø
Om os - Saksild skole, SFO og klub
Saksild Skole har 125 elever fra 0.-6. klasse, en SFO med ca. 85 børn og en juniorklub med ca. 35 børn.
Vi er ét samlet personale på 20-21 personer, med flere fagligheder som komplementerer hinanden i et respektfuldt samarbejde for at skabe gode sammenhængende børneliv. Vi glæder os til at inddrage dig i arbejdet med børnene og i vores fællesskab.

Vi bor smukt, 20 km syd for Århus og 6 km øst for Odder, ved skov og strand i meget tidssvarende bygninger. Vi råder over gode udenoms faciliteter og glædes dagligt over de muligheder det giver os for spændende aktiviteter.

Ansøgningsfrist og samtaler:

Ansøgningsfrist senest den 28.06.2024 men der vil afholdes samtaler løbende. De senest ansættelsessamtaler afholdes i uge 27.

Tiltrædelse: 1. august, senest den 1. september

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte skoleleder Torben Nielsen på tlf. 24865593 eller mail torben.nielsen@odder.dk

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den faglige organisation. Det er Odder kommunes politik at indhente straffe- og børneattest ved alle ansættelser.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Saksild børnehus, Rudevej , 8300 Odder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070496

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet