Kom godt i gang sammen med andre gå-elskere

Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Er du også en af af dem, der elsker at nyde naturen med en god gåtur, men savner nogle at nyde den med? Så kan du nu få inspiration til, hvor du kan gå ture henne og samtidig møde Odders lokale gå-værter - og alt dette i selskab med andre gå-elskere.

Odder Bibliotek har arrangeret en aften til dig, der savner inspiration til at kunne komme i gang med at gå, og som oveni måske også godt kunne tænke sig at gøre dette i selskab med andre. Det er onsdag den 29. september fra klokken 19.00 til 21.00, og det koster kun 25 kroner at deltage. 

Du kan denne aften møde Louise Brok fra DGI Østjylland, der vil fortælle, hvorfor det er så godt at gå - og her vil hun både komme ind på de sundhedsmæssige fordele, de mentale fordele og de sociale fordele. 

Du får også mulighed for at møde nogle af de lokale værter fra de gå-fællesskaber, der er i Odder Kommune. Gå-værterne vil blive interviewet af kunstneren Ole Grøn, som selv er en meget passioneret vandrer. Formålet med dette er også at give dig inspiration til at gå med på nogle af de ture, som de arrangerer. 

Dette arrangement vil blive fulgt op af en fælles gåtur på en times tid. Denne gåtur vil komme til at foregå lørdagen efter, altså lørdag den 2. oktober, og det bliver fra 10.00 til 12.00. Her vil du også få mulighed for at møde de lokale gå-værter, men denne gang på tomandshånd. Derudover får du også mulighed for at møde andre gå-elskere, som også ønsker at dele turene med andre.

Du kan købe billet til arrangementet lige her.

Kilde: Redaktionen