Hvem vinder Odder Kommunes Bygningspriser 2021?

Profilbillede
dato

Odder Kommune planlægger at overrække kommunens Bygningspriser 2021 under den offentlige fejring af Arkitekturens Dag den 4. oktober 2021 - og du kan derfor være med til at finde ud af, hvem de heldige modtagere er. 

Det er formand for Rådet til uddeling af bygningspriser, Elvin J. Hansen, der vil overrække priserne, når Arkitekturens Dag fejres i Pakhuset i Odder fra klokken 16.30 til 18.00. Derudover vil stifterne af Flæks Arkitekter, Levi Dørken og Thomas Friis, komme og holde et inspirerende oplæg, hvor de vil komme til at berøre emner som nye forbindelser til natur og bæredygtig bofællesskab.

Der bliver hvert år, af Rådet til uddeling af bygningspriser for Odder Kommune, udvalgt modtagere af to forskellige bygningspriser:

  • Kategori A, der er en pris for nyopførte bygge‐ og anlægsprojekter – herunder til- og ombygning af bebyggelser og anlæg etableret efter 1960.
  • Kategori B, der er en pris for genopførelse / renovering / restaurering af eksisterende bebyggelser og anlæg opført inden udgangen af året 1960.

Odder Kommune, der er vært, vil sørge for, at der er en lille forfriskning til alle, der deltager i arrangementet. Hvis man derfor både har lyst til og mulighed for at være til stede, når priserne skal overrækkes, skal man senest den 30. september 2021 sende en mail til Team Plan på plan@odder.dk, om at man gerne vil deltage, og om hvor mange deltagere, som man forventer at komme. 

Kilde: Redaktionen