Danbolig Odder – lokale boligeksperter

Profilbillede
Stine Juul Christensen

Hos Danbolig i Odder bliver du mødt af et dynamisk team af lokale eksperter med en masse erfaring – både livs-, lokal- og erhvervsmæssig erfaring.

Teamet består af indehaverne, Mathias Sehested, Jan Munch Larsen og deres tre ansatte – Betina Dalgaard, Brian Petersen og Tone Kirk Jensen. De alle har et stort fokus på og sætter en ære i at dele af deres viden og erfaring, når de skal hjælpe deres kunder med et boligkøb eller salg.

Indehaverne, Mathias og Jan, sætter erfaring i højsædet og vægter lokalkendskab højt.

For dem begge handler det om at give god rådgivning indenfor kompetencefeltet og derfor har de også gjort meget ud af, at de og teamet er sat godt ind i og kender alle lovgivninger, der er i forbindelse med alle typer ejendomme. 

Det, der også er fællesnævner for de fem kolleger i teamet er, at de har et stort og nært kendskab til Odder og lokalsamfundet. De har alle på en eller anden måde en lokal tilknytning og bor også i byen.

Mathias er selv født og opvokset i byen, hvilket giver det bedst mulige lokalkendskab.

Jeg bor i byen og har min daglige gang her, hvilket betyder, at jeg kender alle dele af byen rigtig godt. Jeg kan nemt sætte mig ind i, hvordan det er at bo og leve i området – både som barn, ung og voksen i byen” – siger Mathias.


Foto: Danbolig Odders facade

Selve butikken, hvor Danbolig har sin rod, har ligget samme sted siden 1990 – Danbolig er altså blevet en fast og velkendt del af bybilledet og ligger centralt i byen.

Mathias fortæller, at der er sket en rigtig god udvikling for byen. Kommunen har de seneste år haft fokus på, at Odder skal være en tilflytterkommune og flere unge familier er flyttet dertil og har fået mere for pengene i forhold til grund- og ejendomskøb.

”Førhen har nogle nok set Odder lidt som en lille by for langt fra Aarhus, men der er sket en rigtig god udvikling og flere og flere har fået øjnene op for vores skønne by og det gode sammenhold, vi har her. Der er kommet flere børnefamilier til, hvilket er rigtig dejligt” – siger Mathias. Han er sikker på, at det er kommunens samfund og faciliteter, der lokker folk til. ”Jeg synes selv, at der er nogle gode rammer at lade børn vokse op i” – tilslutter Mathias.  

Danbolig Odders forretningsområde strækker sig over hele Odder Kommune, hvor teamet tager sig af handler, fremvisninger og vurderinger.

Det, der driver teamet er, at hjælpe deres kunder uanset, hvilken situation de står overfor – det handler om at få dem videre i forløbet og finde den rigtige løsning for dem. 

Det er forskellige situationer, som sælgerne kan stå i. Nogle kunder vil gerne købe noget større eller noget ekstra i form af et sommerhus, mens andre står i situationer forbundet med afsked. ”Det er dejligt, at man som mægler kan tage dem i hånden og give dem en god rådgivning om, hvad der skal ske og hvordan det ser ud på den anden side af den givne situation. 

Og det giver en rigtig fantastisk følelse, når man senere hen møder sine kunder i bybilledet og kan se, hvor glade de er for at være kommet på den anden side” – siger Mathias. 

Mathias’ passion for faget er stor og det er meget tydeligt, hvad der driver ham. ”Det starter allerede der, hvor jeg kommer ud og møder mennesker, hvor jeg kan koble deres behov til det, som jeg fremviser – det rammer noget i kunderne og det er det, der tænder en gnist i mig som ejendomsmægler” – fortæller Mathias.

En ting, som teamet også er stolte af, er Danboligs funktion ’Vores nabolag’, som giver deres kunder mulighed for at studere nabolaget nært og få indblik i, hvordan det ser ud, hvor man kan finde hvad og hvad der ligger i nærheden – alt fra skoler, til sport og fritid, indkøb, natur, transport og meget mere. 

Et stort nuværende og fremtidigt fokuspunkt for Danbolig-teamet er at være nærværende for deres kunder – specielt i takt med, at alt bliver mere digitaliseret og let tilgængelig. ”Vi skal som menneske levere en rolle for vores kunder og give en god kundeoplevelse - det lægger vi meget vægt på” – siger Mathias.

Teamet hos Danbolig Odder vil gerne slå et slag for lokalsamfundet og er stolte af at være en del af og bidrage dertil. Der er ingen tvivl om, at de elsker at sælge boliger.

Læs mere på Danbolig Odders Facebook og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Danbolig Odder // Mathias Sehested
Flere artikler